Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Kesäkuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat ja asiaan. Taas on vaihtunut uusi kuukausi ja moni asia on mennyt eteenpäin, mutta myös pienoinen yllätys Kelan kohdalta on tullut kohdalle. On siis tarvinnut ottaa happea ja luottaa siihen että kellotetusta päivärytmistä on edelleen hyötyä. ...Ja niin siitä on ollutkin. On tullut syötyä ajallaan ja nukuttua yöt kun on ollut haastavia tilanteita ja sen ansiosta saatua itselle uusi toimiva puhelin.

Tein jo siinä vaiheessa päätöksen kun ajattelin hankkivani uuden puhelimen, että en lataa uuteen puhelimeeni niitä kaikkia 25 sovellusta jotka minulla on ollu edellisissä puhelimissani. Siinä päätöksessä on tullut alusta lähtien oltua ja tässä vaiheessa se on ollut hyvä päätös. Ajatuksena, että kuormitan mahdollisimman vähän uuden puhelimeni akkua ja se että en unohdu pyörimään someen.

Musiikissa on viime aikoina ollut todellinen new age musiikin kuuntelu intoilu joka on edelleen pitänyt pintansa niin vanhempieni luona kuin myös omassa asunnossa. Tämä musiikki- intoilu ja haasteet elämässä ovat tehneet sen, että vaikka nautinkin työtoiminnassa olosta edelleen on minullakin omat haastavat päivät kuten olen jo jossain aiemmassa kirjoituksessani maininnut. Aina ei jaksa loistaa ja se on ihan ok. Onneksi on oma asunto, new age- musiikki ja Ketipinor- lääkkeet että kun ei kaikkea jaksa voi tarvittaessa turvautua lääkkeisiin. Mutta tässäpä nämä kuulumiseni tässä vaiheessa. Hyvää tulevaa juhannusta kaikille blogini lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti