Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

lauantai 20. tammikuuta 2024

Tammikuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat ja taas asiaan. Tällä kertaa kuulumiseni tiivistyvät näihin kolmeen kuvaan. Työtoimintani jatko jäi joululomalle siirtyessä kysymysmerkiksi uuden Keski- Suomen hyvinvointialueen takia ja vasta nyt menneen viikon aikana keskustelutilaisuudessa työtoimintani jatkosta oli lopputulemana se, että työtoimintani jatkuu nykyisessä ryhmässäni alkavasta viikosta lähtien. 

Joululomani aikana sain aikaani kulutettua esimerkiksi tekemällä PowerPoint- esityksen jonka jaoin SlideSharessa julkisesti ja johon löytyy linkki mm. Facebook- ja Instagram- profiileistani. Tähän asti tuo esitys on saanut ihan kivasti näkijöitä.

Musiikista edelleen ambient- musiikkia sisältävä soittolista on saanut minulta edelleen rutkasti kuuntelukertoja. Myös muukin musiikki on ollut kuuntelussani. Kirjoista Rhonda Byrnen kirjat ovat olleet käsissäni useampina päivinä, koska The Secret- sarjan kirjat ovat avautuneet jokaisella lukukerralla aivan uudella tavalla. Mutta tässä näitä kuulumisia. 

Toivottavasti jokaisella blogini lukijalla on vuosi alkanut iloisissa ja positiivisissa merkeissä. Sitä ainakin toivon teille kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti