Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Syyskuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat ja taas asiaan. Työtoimintaa aloittaessani minulla on ollut toive, että se kuntouttaa minut opiskelu- ja työkuntoiseksi. Enpä olisi uskonut tuolloin että vastauksena tässä on Rhonda Byrnen Salaisuus- kirjassa olevat opit jotka ovat viime kuukauden eli elokuun lopusta näihin päiviin asti muokanneet elämästäni sellaista jossa asiat todellakin järjestyy ja jonka aikana voin nauttia oman työtoimintaryhmäni jäsenten energiasta ja tsempata samalla heitä. Suurimpana tekijänä tässä on toiminut musiikki ja päiväkirjan kirjoittaminen Salaisuus- kirjan neuvojen mukaan.

Itselle tärkeitä asioita ovat edelleen olleet ystävät, joiden kanssa on voinut jakaa voinnin paranemista, mutta myös voinnin paranemista jarruttavia asioita ja tekijöitä. Olen myös huomannut miten vanhemmistani ja minusta on tullut viime aikoina yhteensulautunut tiimi joka tsemppaa toinen toistaan. Suurimpana juttuna tässä on kuitenkin toiminut tuo päiväkirja, jota kirjoittamalla voin nauttia erilaisten päivätoimintojen tekemisestä itselle ja niiden lopputulosten jakamisesta ympärilläni olevien ihmisten kanssa omana itsenäni. 

Tässä nämä kuulumiseni lyhykäisyydessään. Käykää myös klikkaamassa linkkiä aloe vera- ja magneettiterapiatuotteiden esittelysivulleni jota olen edelleen päivittänyt. Linkin siihen löydät vasemmasta reunasta "Lukijat" kohdan alta.