Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

perjantai 3. toukokuuta 2024

Toukokuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat ja taas asiaan. Ensin alkuun olen edelleen tykännyt siitä, että minulla on kellotettu päivärytmi. Se on mahdollistanut taas miettiä mitä teen päivieni aikana omia voimavaroja apuna käyttäen. Samalla se on antanut mahdollisuuden taas miettiä tämän hetken tavoitteita ja antaa aikaa niille toteutua. Terveyteni on tämän ansiosta parantunut kun ei yritä liikaa. 

Työtoiminnassakin menee hyvin ja oma luovuus on kehittynyt. Nykyään nautin hama- helmillä itseni haastamisesta eri kuvioiden suunnittelemisen ja toteuttamisen myötä. Olen myös oppinut siihen, että kaikessa ei tarvitse onnistua, mutta itsensä haastaminen on plussaa. 

Ja olen myös pikku hiljaa oppinut siihen, että joka päivä ei tarvitse käyttää tuntikausia unelmien ja tavoitteiden kirjaamiseen, vaan yksi A5 hyödyntäminen riittää. Tämän ansiosta minulla on ollut aikaa lähimpien ystävieni ja vanhempieni kanssa suorittamaani kortin peluuseen. Viime päivinä pelatuimpia korttipelejä ovat olleet Skip- bo ja tikki. 

Omalla ajallani olen taas tykännyt kuunnella musiikkia niin Spotifysta, cd:iltä ja radiosta. Nämä musiikin kuunteluhetkeni ovat mahdollistaneet myös sen, että olen lisännyt SlideShareen tekemäni hyvän mielen esitykset tänne blogiin ja niiden alle linkit niihin esityksiin että ne voi jakaa eteenpäin. Kuuntelemani musiikki on toiminut myös inspiraationa luomaani Aloe vera- ja magneettiterapiatuotteita esittelevään sivuuni johon löydät linkin "Lukijat" kohdan alta kohdasta "Tumblr". Toivottavasti se helpottaa sinua tilaamaan omat suosikkituotteesi. Mutta tästä jatketaan.