Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Helmikuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat ja taas asiaan. Ensimmäisenä hyvä uutinen siltä saralta että minun työtoimintani on jatkunut tammikuun puolesta välistä. Toivottavasti jatkuu myös tämän kuukauden lopun jälkeenkin, mutta tästä kerron seuraavassa blogikirjoituksessani. 

Tämä toistaiseksi jatkunut työtoiminta on tehnyt itselleni sen, että olen kuukauden ajan tehnyt joka viikko pieniä siivoiluja asunnollani. Asuntoni imurointia, petivaatteiden vaihtamista, keittiön ja vessan siivoamisen. Aina ei ole ollut hauskaa, mutta käytössä olevat puolitoista tuntia ovat menneet nopeasti siivotessa.

Olen taas käynyt jalkahoidossa ja ongelmavarpaankynsikin alkaa pian näyttämään normaalilta. ...Myös näin jälkeenpäin itsekin katsottuna pesujen jäljiltä. 

Ja aina on viikolla ollut hetki kun on tullut tartuttua Tarot- tai hyvän mielen kortteihin ja nyt kahden viikon ajan on tullut taas tehtyä pätkittyjä kuntotreenejä. Tuttuja kyykkyjä ja vuorikiipeilijää itseltä löytyviä kuntoiluvälineitä hyödyntäen. 

Nämä kaikki ovat olleet mahdollisia kun keksin Rhonda Byrnen kirjoja hyödyntämällä mikä on minunnäköiseni keino saavuttaa itselle tärkeitä asioita ilman että tarvitsee huolehtia mikä asia tapahtuu missäkin järjestyksessä. Siis suoraan sanottuna voin vapaasti haaveilla suuria ja pieniä, hulluja ja järkeviä juttuja. Uutta näkökulmaa sain Rhonda Byrnen kirjoille luettuani Teinivoiman salaisuus nimisen kirjan. Mutta tässä kaikki oleelliset tällä kertaa. Hyvää ystävänpäivää kaikille blogini lukijat.