Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

lauantai 2. joulukuuta 2023

Joulukuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat näin kuukauden tauon jälkeen. Ja taas asiaan.

Minun piti viime kuussa kirjoittaa taas ajatuksiani, mutta siinä oli flunssaa, myyjäiset työtoimintapaikassani ja monta muuta juttua että siinä jäi kirjailematta tänne mitään. Mutta siinä tuli kaksi asiaa jotka siirsivät kuulumisteni kirjoittamista tänne. Ja nytkin tulee kertoiltua kuulumisistani lyhyesti. 

Ensimmäisenä olen edelleen tykännyt käydä työtoiminnassa koska se on tuonut järkevää sisältöä arkipäiviin. Toivon että voin jatkaa sitä ainakin tulevan kevään. Työtoimintaryhmässäni parasta on ollut vaihtuvat ohjelmat ja askareet päivien aikana. Niiden ansiosta minulle riittää puoli tuntia päiväkirjan kirjoittamista kerran tai kahdesti viikossa. Tässä on auttanut myös uuden podcastin kuuntelu.

Nykyään pystyn myös kuuntelemaan useammanlaisia suosikkikappaleitani Spotifysta aiempien ambient- ja mantramusiikin lisäksi. Arkirytmi on normalisoitunut ja pystyn aika hyvin suorittamaan myös siivoiluja asunnollani pakollisten tiskien ja roskien viemisen lisäksi. Olen myös edelleen hoidattanut säännöllisesti jalkani jalkahoitajalla. Asiat ja askareet ovat siis alkaneet rullaamaan ja on luottoa siihen että mieluisia asioita tehdessä unelmat toteutuvat. Näiden kuulumisten ansiosta haluan toivottaa teille kaikille blogini lukijoille ihanaa joulunalusaikaa ja onnistunutta vuoden vaihdetta.