Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 10. lokakuuta 2023

Lokakuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan vaikka tuleekin pienellä viiveellä.

Olen edelleen huomannut että työtoiminta on osoittautunut hyväksi asiaksi täyttämään alkuviikon päiviä ja kuten jotkut ovat huomanneet ketjuviesteistäni X:ssä ne ovat pitäneet sisällään monenlaista toimintaa joista lähes kaikista olen tykännyt. Olen myös huomannut niiden kehittävän intuitiotani ja kykyäni valikoida tämänhetkisiä tavoitteita järkevyyden ja sen mukaan mitä pidän tärkeänä. Olen myös huomannut perustelevani joitakin tiettyjä ostoksia ja asioita itselleni aiempaa enemmän. 

Näiden lisäksi minulla on käsillä yhden paheen vähentäminen, nimittäin Veikkauksen pelit. Minulla on tätä kuukautta koskien sopimus yhden ystäväni kanssa että hän on polttamatta ja minä pelaamatta Veikkauksen peliautomaatteja. Hyvin on sopimukset pitäneet kummankin osalta, koska itsellä on päivällä tiettyyn kellon aikaan kahviaika josta olen pitänyt kiinni, eli jos olen ennen sitä kaupassa, niin olen tiettynä kellon aikana asunnollani ja juon kahvia ennen muita askareita.

Ja kuten kuvakoosteesta taas huomaa, minulle on menneenä kuukautena olleet tärkeitä asioita jalkahoito, ambient- musiikki ja hyvän mielen kortit. Viimekertainen jalkahoitokin meni mukavasti kun olen päiväkirjani merkinnöissä keskittänyt ajatukseni siihen että jalkani alkaa voimaan aiempaa paremmin ja niin ne ovat alkaneetkin. Toisena asiana on ollut paino joka on 8 viikossa laskenut 4kg. 

Hyvän mielen kortteja katson nykyään kerran viikossa ja se on osoittautunut hyväksi tahdiksi. Samalla on ollut mahdollista miettiä useana päivänä korttien sanomaa ja toimia sen mukaan mikä on itselle ollut hyväksi. Ambient- musiikki on kuitenkin soinut päivittäin vaikka yritin jossain vaiheessa lisätä yhdelle soittolistalleni myös muutakin kuunneltavaa. Mutta tässä on kuulumiseni tällä erää.