Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Syyskuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan. 

Kuten useimmat teistä lukijoista tietää, olen tällä hetkellä työtoiminnassa työvalmennussäätiöllä ja olen tykännyt. Senpä takia tätä blogikirjoitustani siivittää pääsääntöisesti työtoimintapäivät.

Ensinnäkin sen ajan kun olen ollut kotonani ennen töitä ja töiden jälkeen olen tykännyt kuunnella ambient- musiikkia, koska samalla kun se auttaa pääsemään lopuista taudin oireista kiireineen kaikkineen, se on auttanut minua vastaanottamaan isompia tavoitteita ja unelmiani pienin askelin. Tästä esimerkkinä se, että hengitän nykyään aiempaa tasaisemmin ilman lisälyöntejä.

Toisena juttuna olen lukenut useita kertoja peräkkäin Rhonda Byrnen kirjaa Voima. Olen sitä mieltä, että se on mahdollistanut tavoitteiden ja unelmieni etenemisen, kuin myös pari kertaa viikossa tekemäni korttien katsomiset. Isompana juttuna kaikessa asioiden etenemisessä on varmasti ollut kuitenkin myös mieluisa ryhmä työvalmennussäätiöllä, jossa päivät ovat pitäneet sisällään erilaisia aktiviteetteja venytyksistä kirpputorilla vierailuihin, mutta myös äänikirjan kuuntelemiseen. Tällaiset asiat ovat siivittäneet siis uuden kuukauden alkamiseen.