Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

perjantai 4. elokuuta 2023

Elokuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Heinäkuu tuli ja meni ja maanantaina alkaa jännittävä koitos, työtoiminta työvalmennussäätiöllä jossa tulen toimimaan vammaisryhmän ryhmänohjaajien avustajana. Jännittää positiivisessa mielessä. Jossain määrin kaikenlaista mukavaakin on mennyt kuukausi pitänyt sisällään. Kuten jalkahoidon jo tutuksi tulleessa Petran Kauneushoitolassa. Isovarpaan kynteni ovat nykyään sen verran paksut, että ne vaativat ammattilaisen hoitoa.

 Seuraavaksi käytössäni ovat edelleen olleet lähes joka päivä nämä Katri Syvärisen tekemät Anna valosi loistaa- kortit, jotka ovat antaneet ajattelemisen aihetta jokaiseen päivään joiden aikana olen niitä käyttänyt. Minulta löytyy myös ne aiemmin ilmestyneet Katri Syvärisen tekemät kortit, mutta ehkä jo uutuuden takia nämä ovat olleet niitä edellisiä aktiivisemmassa käytössä. 

Spotifysta kuuntelussani on viime aikoina ollut niin new age- musiikki kuin myös pop- ja rock musiikkikin, mutta päivät ovat lähteneet käyntiin parhaiten new age- musiikilla. Minä olen ollut ihmisenä se, joka kerää yhdestä lehdestä vähintään 4 lukematonta lehteä ennen kuin lukee ne peräjälkeen kaikki. Olen tästä aiemminkin tainnut mainita ja niiden välissä luen jonkun itselle mieluisan kirjan. 

Ja sitten pari sanaa valitsemastani Aloe vera tuotteesta. Tällä kertaa aromaattisesta suihkugeelistä. Olen tykännyt niistä koska ne hivelevät niin hajuaistia kuin myös tuntuvat mukavilta iholla ilman että ne tuntuvat epämukavilta tai tuoksuvat mitenkään esanssisilta. Sopivat käytettäviksi niin suihkussa kuin myös kylvyissä. Tässäpä nämä kuulumiseni tässä vaiheessa.