Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

torstai 1. kesäkuuta 2023

Kesäkuun kuulumisiani

Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.  

Kuukausi on taas vaihtunut ja se on tuonut mukanaan uudet jutut. Ensinnäkin katsoin taas ties kuinka monetta kertaa Salaisuus- elokuvan sillä seurauksella että tein listaa rakastamistani asioista ja muista askareista joita aion saada tehtyä kuukauden aikana vanhempieni luona ja asunnollani, eli yritän tästä lähtien kirjailla päiväkirjaa vain 2 päivänä kuukaudessa ja silloinkin teen listan rakastamistani asioista ja muista askareista joita aion saada kuukauden aikana tehdyksi. Samalla tiettyihin askareisiin tulee rutiini joka toteutuu joka kuukausi. Alku on ollut lupaava mutta vieläkin tulee hetkiä jolloin tekisi mieli listata päivittäin toteutuneita rakastamiani asioita, mutta huomasin aiemmin että ne välivaiheet ovat olleet itseäni suuremmalle voimalle viesti "Tämä asia on toteutunut, siirrytään seuraavaan unelmaan" eli ei hyvä. Tämä nykyinen kirjoitustyyli on osoittautunut hyväksi siinä mielessä, että iltaisin kun käyn läpi onnistumisia on tullut mietittyä myös unelmieni toteutumisten eri vaiheita, eli oltua aidosti kiitollinen siitä, että asiat ovat toteutumassa.

Näiden onnistumisten yhtenä mahdollistajana on toiminut taas new age musiikki. Tällä kertaa Gandalf- artistin siivittämänä. Toki olen välillä kuunnellut tai yrittänyt kuunnella myös pop ja rock musiikkia, mutta vielä on new age musiikki toiminut ja sitä on tullut kuunneltua edelleen päivittäin. 

Ja kun kerroin aiemmin että asiat ovat menneet eteenpäin myös hyvän jalkahoidon voimin, niin on tapahtunut nytkin. Kunhan luotan siihen että kynnet kasvavat kun useimmat asiat tarvitsevat edelleen merkinnän päiväkirjaan toteutuakseen. Kaikki eivät tapahdu automaattisesti. Tällä hetkellä yritän nykyisen päiväkirjani kirjoittamisen avulla pystyä nauttimaan aiempaa enemmän päivittäisistä onnistumisista kiinnittämättä niinkään huomiota enää tautini oireisiin ja tässä mahdollistaa myös omat hetkeni asunnossani jossa tykkään edelleen olla.

Ja tähän loppuun on esittelyssäni magneettiterapiatuotteista tehosydän joka toimii pinnallisten särkykohteiden hoidossa kun sen laittaa vaatteisiin kipukohdan kohdalle. Tätä on tullut kokeiltua myös kasvohieronnassa mutta suosittelen kuitenkin kipukohtien rentouttamiseen. Että näin. Hyvää alkavaa kesää kaikille.