Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

torstai 4. toukokuuta 2023

Toukokuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Kuukausi on taas vaihtunut ja minä olen elänyt jo melkein kuukauden uuden vuosikymmenen alkua. Uutta vuosikymmentä johon kuuluvat Jlabin kuulokkeet jotka ovat olleet korvissani kaupassa käydessäni ja podcasteja kuunnellessani. Musiikkimakunikin on pysynyt edelleen new agessa, mantramusiikissa ja binauraalisessa musiikissa jota kuvakoostessani oleva Spotifylista edustaa. Syy sen kuuntelemiseen on voinnin pitäminen vakaana tavoitteiden toteutumisen aikana. 

Olen viimeisen viikon aikana kirjaillut taas realistiset tavoitteet kohti suurempaa tavoitetta, hyvinvointivalmentajan opintoja ja pienemmät tavoitteet ja niiden kanssa puuhailu mahdollistaa sen että olen ja tulen olemaan aiempaa valmiimpi noihin opintoihin ja sen työn harjoittamiseen oman osaamiseni ja harjaantumiseni kautta. Tässä haasteita asettaa ainakin omassa voinnissa 10% osuus taudin hallitsevuudesta eli taudista on jäljellä enää tuo prosentti joka yrittää hallita elämääni ja sitä mitä minun pitäisi tehdä ja saada aikaan, mutta koska olen kirjaillut tavoitteeni ylös omiksi tiedostoiksi tietokoneella niin hyvinvointivalmentajan opinnot johtavat päivittäin harjoittamani askareet.

Motivaatiota ja jaksamista elää päivä kerrallaan tuovat taas oma aikani asunnollani ja kirja- ja lehtilukutavoitteet joita lukea ja joista tässä taas yksi esimerkki, Cathy Kellyn kirja Mitä nainen haluaa. Tämä on yksi niistä kirjoista tältä kirjailijalta joita tykkään lukea ja joka vie elämässä eteenpäin. Tässä tapauksessa toimi niiden asioiden listaamisessa joita haluan tehdä ja kokea matkallani kohti tulevia opintojani.

Ja lopuksi tuote-esittelyssäni nokkosen ja aloe veran makuinen geelijuoma jonka mausta pidän todella paljon. Niin ja joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja pitää kehon omat prosessit tasapainossa. Tämä on yksinkertaisesti hyvä tuote.