Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

lauantai 1. huhtikuuta 2023

Huhtikuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Olen menneen kuukauden aikana onnistunut edelleen onnistuneesti kuuntelemaan omaa vointiani ja jaksamistani ja uudelleen käyttämään vielä kropassani vallitsevat taudin oireet uuden luomiseen ja rutiinien toteutumiseen. Tähän olen saanut inspiraatiota Rhonda Byrnen kirjaa ja Voi hyvin- lehtiä lukemalla. Nyt ymmärrän miksi toinen mummuistani oli pitkäaikainen Voi hyvin- lehden tilaaja ja lukija. Se yksinkertaisesti tarjoaa ajattelun aihetta ja sopivan tietopaketin mielelle. 

Olen edelleen rakastanut kuunnella new age musiikkia josta esimerkkinä löytyy taas Bernward Kochsin musiikkia sisältävä Spotifylistani. Lisäksi se on toiminut apuna taudin oireideni käsittelyssä. Kuin myös viime viikkoina suosikkiruoakseni muodostunut Broilermakaronilaatikko jota olen tykännyt syödä omassa asunnossani.

Tällä kertaa esittelen teille magneettiterapiatuotteista vesitikun joka on ollut jo useamman vuoden ajan päivittäisessä käytössäni, koska vaikka meillä Suomessa on pääsääntöisesti puhdasta vettä, saattaa se kuitenkin olla kalkkista ja putkistoista tulla mukana monia siellä vallitsevia epäpuhtauksia. Senpä takia olen pitänyt periaatteenani ottaa aamuisin kilpirauhaslääkkeeni ja iltaisin unilääkkeeni vesitikulla puhdistuneen veden kanssa. Jossain vaiheessa olen käyttänyt vesitikkuani myös kahvinkeittimessä saaden sillä aiempaa virkistävää kahvia. Mutta tässäpä näitä kuulumisia.