Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

Maaliskuun kuulumisiani

 Heipä taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Helmikuun aikana rohkaistuin ensimmäistä kertaa käymään jalkahoidossa, joka avasi silmäni myös päiväkirjan suhteen. Olin aiemmin kirjaillut asioita sen mukaan mitä kuvittelin muiden ihmisten elämässäni toivovan minun kirjoittavan ylös ja joista ajattelin että he rakastavat minun elämässäni. Nyt opin varmaan ensimmäistä kertaa kirjailemaan ne asiat omassa elämässäni ylös joita rakastan omasta näkökulmastani.

 Sen on mahdollistanut nyt pitempiaikainen oleminen omassa asunnossa omissa oloissa, Rhonda Byrnen kirjan sisällön tajuaminen ja mieluisan new age- musiikin kuunteleminen. Olen useita kertoja lukenut tuon Rhonda Byrnen kirjan, mutta vasta nyt se sisältö aukesi minulle uudella tavalla. Kun kirjoitan listaa itselle rakkaista asioista omasta lähtökohdasta, voin myöhemmin jakaa muiden kanssa niiden toteutumishetkiä ja puhua niiden toteutumisista.

Ja tällä kertaa esittelyssä on Aloe veratuotteista 2 in One Hair & Body Wash. Tuote joka on raikas tuoksultaan, ei imelä eikä pistävä ja sopii päivittäiseen hiusten ja vartalon pesuun hoitaen joka pesukerta ihoa sisältäen 35% Aloe veraa. Hyvä tuote jota olen käyttänyt omassa asunnossani ollessani.