Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

keskiviikko 8. helmikuuta 2023

Helmikuun ajatuksiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan. 

Vointini on ollut edelleen tasaisen hyvää. Jos nyt suoraan sanotaan niin olen totutellut normaali- ihmisen arkeen ja ajatuksiin, myös nykyisen toimivan päiväkirjan kirjoitusasun muodossa. Olen tuohon peruskirjoitusasuun lisännyt positiivisia tunteita mitä eri asioiden toteutuminen minussa jo nyt herättää sillä seurauksella, että kirjailen ja mietin mitä toivoisin tänä vuonna minulle tapahtuvan. Olen huomannut jo merkkejä niistä joidenkin toteutumisesta.

Ja mitä muuta. Olen taas lukenut yhden suosikkikirjoistani, Rhonda Byrnen Voiman. Se on ollut yksi kannustin muokata päiväkirjan kirjoitusasua ja luottaa edelleen siihen että päiväkirjan kirjoittamisen jälkeen asiat alkavat tapahtumaan jo seuraavien tuntien ja päivien aikana tavalla tai toisella. Kertoohan se sanan "rakkaus" käyttämisestä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tällä kertaa olen ottanut kuuntelemistani podcasteista Sanna Mämmin Aamuporeen. Tykkäsin aiemmin kuulla tämän ihmisen ääntä radiossa ja jollain lailla kun en sitä enää sieltä kuullut toivoin törmääväni hänen ääneensä myöhemmin. Spotify mahdollisti sitten sen. Hänen podcastinsa on ollut mukava tapa tyhjentää mieltä Pasianssia pelaten, mutta se on tarjonnut myös asiaa mindfulnessista itselle sopivissa pätkissä. Tulen jatkossakin kuuntelemaan tätä podcastia. 

Ja sitten noihin koruihin. Olen jo useamman vuoden ajan pitänyt kädessäni näitä joustorannekkeellisia magneettiterapiakoruja jo sen takia että ne näyttävät ranteessa mukavilta. Sen lisäksi ne puhdistaa verta samalla kun lisäävät positiivisia ajatuksia miten tehdä omasta elämästä aiempaa mielekkäämpi ja mitä haluaa sen aikana kokea. Huomaan että näihin kaikkiin kuviin liittyy sama punainen lanka, vaikka oireettomuus on muodostunut normaali- ihmisen arjeksi jatkan edelleen päiväkirjani kautta asioiden listaamista miltä toivon arkeni näyttävän ja tuntuvan. 

Ja viimeiseen kuvaan eli tuohon sydämeen. Se on vanhempieni minulle asuntoni oveen tekemä uniikki tuotos vahvasta rautavaijerista tms. ja kaupan alennusmyynnistä ostetusta joulunauhasta jonka toteutuksessa pääsin olemaan mukana kertomalla mielipiteeni sydämen muodosta. Se toivottaa minut tervetulleeksi asuntooni joulusta ystävänpäivään ja toivottavasti on tuonut positiivisia ajatuksia rappuni muille asukkaille. Mutta tässäpä nämä kuulumiset. Näillä sanoilla haluan toivottaa kaikille teille lukijoille hyvää tulevaa ystävänpäivää ja helmikuun jatkoa.