Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

maanantai 9. tammikuuta 2023

Tammikuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Joulukuun loppu sujui ihan mukavasti joka viitoitti myös ihan mukavasti sujunutta vuoden vaihdetta. Aloin jouluviikolla kirjailemaan päiväkirjaani asioita joita toivoisin seuraavina päivinä tapahtuvan ilman aikamääreitä, vasta nyt päivän kahden aikana olen kirjaillut niihin aikamääreet sillä seurauksella etttä olen vähentänyt panikointia asioiden tapahtumisen suhteen vaikka mieleni ajatusmaailma on lisääntynyt. Uskallan ajatella enemmän niitä asioita joiden toivon toteutuvan muutaman päivän sisällä.

Olen myös jatkanut podcastien kuuntelemista Spotifyssa, joista tässä yksi kuunnelluimmista podcasteistani. Jossain vaiheessa pidin kyseistä DreamTALK- podcastia huuhaana, mutta mitä enemmä olen niitä jaksoja kuunnellut aina niistä löytyy joitakin helmiä joita voisin kuunnella myöhemmin uudestaan. Olen tehnyt myös kirjavarauksen kirjastossa tuon podcastin tekijän Peppiina Merosen ilmestyneestä kirjasta.

Joulun pyhinä tuli pelailtua monesti vanhempieni kanssa Skip-boa samalla kun ajatustoimintani aktivoitui. Se on todella koukuttava peli. Se on huomattu.

Olen edelleen käyttänyt myös melkein 2 vuotta sitten ostamiani Kuoman kenkiä aktiivisesti ja joulunpyhinä on tullut ostettua joitakin Veikkauksen pelejä, mutta aiempaa vähemmän. 

Ja viimeisempänä mutta ei vähäisempänä muutama sananen käytössäni jo lähes vuoden ajan olleesta LR Worldin ProBalancesta. ProBalance, todella monipuolisesti kehossasi vaikuttava kivennäisainekokonaisuus, joka mm. palauttaa elimistösi happo-emästasapainon mallilleen. Monet oireet kuten päänsärky, lihaskivut, krampit, univaikeudet, haasteet painonhallinnassa, selluliitin kertyminen/epätasainen iho ja väsymys  johtuvat hyvin usein liiallisesta elimistön happamuudesta.

Itse olen huomannut omassa käytössä noista sen että olen onnistunut tiputtamaan painostani 4,5kg ilman ihmeellisempiä lihaskipuja tai -kramppeja. En ole kokenut päivän aikana muutenkaan väsyneisyyttä ennen kuin illalla.

Tässä valmisteessa kalsium, magnesium, kalium, natrium, kupari, kromi ja molybdeeni löytyvät  oikeassa suhteessa. Arvokas sekoitus sitraatteja, karbonaatteja ja glukonaatteja, joka tarkoittaa, että ne ovat hyvin toimivassa ja imeytyvässä muodossa mm. lihakset, luusto/osteoporoosi, hermosto, sydän kiittävät! Huolehdi riittävästä saannista säännöllisesti!

Itse olen ottanut tätä valmistetta 2 kertaa päivässä 2-3 tablettia ennen aamupalaa ja päivällistä. Yksi tuttavani on kokeillut tätä ruoan jälkeen, mutta huonoin seurauksin, hän on oksentanut, joten suosittelen tämän nauttimista juuri ennen ruokailua niin tämä tehoaa silloin paremmin.

Tässä näitä kuulumisiani nyt tällä kertaa. Kiitos kun luit taas tämänkin kirjoituksen ja jos tykkäsit siitä olisin kiva jos jakaisit sen eteenpäin ystävillesi ja tuttavillesi.