Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

lauantai 2. joulukuuta 2023

Joulukuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat näin kuukauden tauon jälkeen. Ja taas asiaan.

Minun piti viime kuussa kirjoittaa taas ajatuksiani, mutta siinä oli flunssaa, myyjäiset työtoimintapaikassani ja monta muuta juttua että siinä jäi kirjailematta tänne mitään. Mutta siinä tuli kaksi asiaa jotka siirsivät kuulumisteni kirjoittamista tänne. Ja nytkin tulee kertoiltua kuulumisistani lyhyesti. 

Ensimmäisenä olen edelleen tykännyt käydä työtoiminnassa koska se on tuonut järkevää sisältöä arkipäiviin. Toivon että voin jatkaa sitä ainakin tulevan kevään. Työtoimintaryhmässäni parasta on ollut vaihtuvat ohjelmat ja askareet päivien aikana. Niiden ansiosta minulle riittää puoli tuntia päiväkirjan kirjoittamista kerran tai kahdesti viikossa. Tässä on auttanut myös uuden podcastin kuuntelu.

Nykyään pystyn myös kuuntelemaan useammanlaisia suosikkikappaleitani Spotifysta aiempien ambient- ja mantramusiikin lisäksi. Arkirytmi on normalisoitunut ja pystyn aika hyvin suorittamaan myös siivoiluja asunnollani pakollisten tiskien ja roskien viemisen lisäksi. Olen myös edelleen hoidattanut säännöllisesti jalkani jalkahoitajalla. Asiat ja askareet ovat siis alkaneet rullaamaan ja on luottoa siihen että mieluisia asioita tehdessä unelmat toteutuvat. Näiden kuulumisten ansiosta haluan toivottaa teille kaikille blogini lukijoille ihanaa joulunalusaikaa ja onnistunutta vuoden vaihdetta.

tiistai 10. lokakuuta 2023

Lokakuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan vaikka tuleekin pienellä viiveellä.

Olen edelleen huomannut että työtoiminta on osoittautunut hyväksi asiaksi täyttämään alkuviikon päiviä ja kuten jotkut ovat huomanneet ketjuviesteistäni X:ssä ne ovat pitäneet sisällään monenlaista toimintaa joista lähes kaikista olen tykännyt. Olen myös huomannut niiden kehittävän intuitiotani ja kykyäni valikoida tämänhetkisiä tavoitteita järkevyyden ja sen mukaan mitä pidän tärkeänä. Olen myös huomannut perustelevani joitakin tiettyjä ostoksia ja asioita itselleni aiempaa enemmän. 

Näiden lisäksi minulla on käsillä yhden paheen vähentäminen, nimittäin Veikkauksen pelit. Minulla on tätä kuukautta koskien sopimus yhden ystäväni kanssa että hän on polttamatta ja minä pelaamatta Veikkauksen peliautomaatteja. Hyvin on sopimukset pitäneet kummankin osalta, koska itsellä on päivällä tiettyyn kellon aikaan kahviaika josta olen pitänyt kiinni, eli jos olen ennen sitä kaupassa, niin olen tiettynä kellon aikana asunnollani ja juon kahvia ennen muita askareita.

Ja kuten kuvakoosteesta taas huomaa, minulle on menneenä kuukautena olleet tärkeitä asioita jalkahoito, ambient- musiikki ja hyvän mielen kortit. Viimekertainen jalkahoitokin meni mukavasti kun olen päiväkirjani merkinnöissä keskittänyt ajatukseni siihen että jalkani alkaa voimaan aiempaa paremmin ja niin ne ovat alkaneetkin. Toisena asiana on ollut paino joka on 8 viikossa laskenut 4kg. 

Hyvän mielen kortteja katson nykyään kerran viikossa ja se on osoittautunut hyväksi tahdiksi. Samalla on ollut mahdollista miettiä useana päivänä korttien sanomaa ja toimia sen mukaan mikä on itselle ollut hyväksi. Ambient- musiikki on kuitenkin soinut päivittäin vaikka yritin jossain vaiheessa lisätä yhdelle soittolistalleni myös muutakin kuunneltavaa. Mutta tässä on kuulumiseni tällä erää. 

sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Syyskuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan. 

Kuten useimmat teistä lukijoista tietää, olen tällä hetkellä työtoiminnassa työvalmennussäätiöllä ja olen tykännyt. Senpä takia tätä blogikirjoitustani siivittää pääsääntöisesti työtoimintapäivät.

Ensinnäkin sen ajan kun olen ollut kotonani ennen töitä ja töiden jälkeen olen tykännyt kuunnella ambient- musiikkia, koska samalla kun se auttaa pääsemään lopuista taudin oireista kiireineen kaikkineen, se on auttanut minua vastaanottamaan isompia tavoitteita ja unelmiani pienin askelin. Tästä esimerkkinä se, että hengitän nykyään aiempaa tasaisemmin ilman lisälyöntejä.

Toisena juttuna olen lukenut useita kertoja peräkkäin Rhonda Byrnen kirjaa Voima. Olen sitä mieltä, että se on mahdollistanut tavoitteiden ja unelmieni etenemisen, kuin myös pari kertaa viikossa tekemäni korttien katsomiset. Isompana juttuna kaikessa asioiden etenemisessä on varmasti ollut kuitenkin myös mieluisa ryhmä työvalmennussäätiöllä, jossa päivät ovat pitäneet sisällään erilaisia aktiviteetteja venytyksistä kirpputorilla vierailuihin, mutta myös äänikirjan kuuntelemiseen. Tällaiset asiat ovat siivittäneet siis uuden kuukauden alkamiseen.

perjantai 4. elokuuta 2023

Elokuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Heinäkuu tuli ja meni ja maanantaina alkaa jännittävä koitos, työtoiminta työvalmennussäätiöllä jossa tulen toimimaan vammaisryhmän ryhmänohjaajien avustajana. Jännittää positiivisessa mielessä. Jossain määrin kaikenlaista mukavaakin on mennyt kuukausi pitänyt sisällään. Kuten jalkahoidon jo tutuksi tulleessa Petran Kauneushoitolassa. Isovarpaan kynteni ovat nykyään sen verran paksut, että ne vaativat ammattilaisen hoitoa.

 Seuraavaksi käytössäni ovat edelleen olleet lähes joka päivä nämä Katri Syvärisen tekemät Anna valosi loistaa- kortit, jotka ovat antaneet ajattelemisen aihetta jokaiseen päivään joiden aikana olen niitä käyttänyt. Minulta löytyy myös ne aiemmin ilmestyneet Katri Syvärisen tekemät kortit, mutta ehkä jo uutuuden takia nämä ovat olleet niitä edellisiä aktiivisemmassa käytössä. 

Spotifysta kuuntelussani on viime aikoina ollut niin new age- musiikki kuin myös pop- ja rock musiikkikin, mutta päivät ovat lähteneet käyntiin parhaiten new age- musiikilla. Minä olen ollut ihmisenä se, joka kerää yhdestä lehdestä vähintään 4 lukematonta lehteä ennen kuin lukee ne peräjälkeen kaikki. Olen tästä aiemminkin tainnut mainita ja niiden välissä luen jonkun itselle mieluisan kirjan. 

Ja sitten pari sanaa valitsemastani Aloe vera tuotteesta. Tällä kertaa aromaattisesta suihkugeelistä. Olen tykännyt niistä koska ne hivelevät niin hajuaistia kuin myös tuntuvat mukavilta iholla ilman että ne tuntuvat epämukavilta tai tuoksuvat mitenkään esanssisilta. Sopivat käytettäviksi niin suihkussa kuin myös kylvyissä. Tässäpä nämä kuulumiseni tässä vaiheessa.

sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Heinäkuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Kuukausi on taas vaihtunut ja mennyt kuukausi on pitänyt sisällään Salaisuus- elokuvasta opitut kiitollisuusharjoitukset ja sitä mukaa myös sisällöltään monen asian toteutumisen joista tässä muutamat ja valikoidut. Twitteristä löytyy enemmän tämän linkin kautta #hempula83

Ensin alkuun olen lukenut menneen kuukauden aikana kaksi kirjaa joista tässä kuvakoosteessa toinen, Nicolas Barreaun kirja Rakkausromaanin resepti. Toinen taas on Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia. Kumpikin johti siihen ajatukseen että kiitollisuusharjoitukset tarvitsee viedä eteenpäin ja siinä ei elokuva eikä kirja voinut auttaa. Siispä käytin syntymäpäivälahjaksi saamani kirjakaupan lahjakortin uusiin Katri Syvärisen tekemiin Anna valosi loistaa kortteihin.

Ne kortit ovat olleet sitten käytössä ensimmäisestä päivästä lähtien ja joka päivä ne ovat antaneet hyviä neuvoja mihin suuntaan vien kiitollisuusharjoituksiani ja mihin asioihin minun pitäisi sinä päivänä kiinnittää huomiota kun olen tehnyt niillä ennustukseni. Ja vaikka ne ovat olleet minulla alle viikon on yhtenä päivänä tullut päivän mietittäväksi asiaksi tehdä lista asioista jotka toimivat juurinani elämässäni ja jotka johdattavat minua toteuttamaan toiveitani ja unelmiani. Niitä miettiessäni olen aina välillä kuunnellut Good vibes2- Spotifylistaani joka sisältää sopivasti new age- musiikkia, mantroja, poppia ja rokkia ja vähän Suomi- iskelmää.

Juhannuksena tuli ostettua taas pussillinen metrilakuja joita tuli karisteltua painostani näillä kahdella kuntoiluliikkeellä jotka tässä kuvakoosteessa näkyy. Tosin on niitä tullut tehtyä ennen juhannustakin joka päivä, ainakin asunnollani mutta juhannuksen jälkeen keksin että niitähän voisi tehdä vanhempieni luonakin koska riittää että niitä tekee yhden sarjan per päivä. Sekin jo pitää aineenvaihdunnan käynnissä. 

Ja sitten tämänkertaiseen käytössäni olevaan Aloe veratuotteeseen, hammasgeeliin. Tilasin niitä reilu kuukausi sitten kaksin kappalein ja olen käyttänyt tuota tuotetta asunollani. Olen tykännyt sen toimivuudesta ja olen tehostanut sen toimivuutta hammaspesun yhteydessä kun olen lisännyt sitä suuhuni samalla kun olen käyttänyt suuvettä. Seuraus on ollut huikea ja minusta tuntuu kuin hammastahnan ja suuveden yhdistelmä pitäisi hampaani aiempaa puhtaampina. Mutta tässä nämä kuulumiseni samalla kun vietän viimeisen lomakuukauden ennen työtoimintaani Työvalmennussäätiöllä.

torstai 1. kesäkuuta 2023

Kesäkuun kuulumisiani

Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.  

Kuukausi on taas vaihtunut ja se on tuonut mukanaan uudet jutut. Ensinnäkin katsoin taas ties kuinka monetta kertaa Salaisuus- elokuvan sillä seurauksella että tein listaa rakastamistani asioista ja muista askareista joita aion saada tehtyä kuukauden aikana vanhempieni luona ja asunnollani, eli yritän tästä lähtien kirjailla päiväkirjaa vain 2 päivänä kuukaudessa ja silloinkin teen listan rakastamistani asioista ja muista askareista joita aion saada kuukauden aikana tehdyksi. Samalla tiettyihin askareisiin tulee rutiini joka toteutuu joka kuukausi. Alku on ollut lupaava mutta vieläkin tulee hetkiä jolloin tekisi mieli listata päivittäin toteutuneita rakastamiani asioita, mutta huomasin aiemmin että ne välivaiheet ovat olleet itseäni suuremmalle voimalle viesti "Tämä asia on toteutunut, siirrytään seuraavaan unelmaan" eli ei hyvä. Tämä nykyinen kirjoitustyyli on osoittautunut hyväksi siinä mielessä, että iltaisin kun käyn läpi onnistumisia on tullut mietittyä myös unelmieni toteutumisten eri vaiheita, eli oltua aidosti kiitollinen siitä, että asiat ovat toteutumassa.

Näiden onnistumisten yhtenä mahdollistajana on toiminut taas new age musiikki. Tällä kertaa Gandalf- artistin siivittämänä. Toki olen välillä kuunnellut tai yrittänyt kuunnella myös pop ja rock musiikkia, mutta vielä on new age musiikki toiminut ja sitä on tullut kuunneltua edelleen päivittäin. 

Ja kun kerroin aiemmin että asiat ovat menneet eteenpäin myös hyvän jalkahoidon voimin, niin on tapahtunut nytkin. Kunhan luotan siihen että kynnet kasvavat kun useimmat asiat tarvitsevat edelleen merkinnän päiväkirjaan toteutuakseen. Kaikki eivät tapahdu automaattisesti. Tällä hetkellä yritän nykyisen päiväkirjani kirjoittamisen avulla pystyä nauttimaan aiempaa enemmän päivittäisistä onnistumisista kiinnittämättä niinkään huomiota enää tautini oireisiin ja tässä mahdollistaa myös omat hetkeni asunnossani jossa tykkään edelleen olla.

Ja tähän loppuun on esittelyssäni magneettiterapiatuotteista tehosydän joka toimii pinnallisten särkykohteiden hoidossa kun sen laittaa vaatteisiin kipukohdan kohdalle. Tätä on tullut kokeiltua myös kasvohieronnassa mutta suosittelen kuitenkin kipukohtien rentouttamiseen. Että näin. Hyvää alkavaa kesää kaikille.

torstai 4. toukokuuta 2023

Toukokuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Kuukausi on taas vaihtunut ja minä olen elänyt jo melkein kuukauden uuden vuosikymmenen alkua. Uutta vuosikymmentä johon kuuluvat Jlabin kuulokkeet jotka ovat olleet korvissani kaupassa käydessäni ja podcasteja kuunnellessani. Musiikkimakunikin on pysynyt edelleen new agessa, mantramusiikissa ja binauraalisessa musiikissa jota kuvakoostessani oleva Spotifylista edustaa. Syy sen kuuntelemiseen on voinnin pitäminen vakaana tavoitteiden toteutumisen aikana. 

Olen viimeisen viikon aikana kirjaillut taas realistiset tavoitteet kohti suurempaa tavoitetta, hyvinvointivalmentajan opintoja ja pienemmät tavoitteet ja niiden kanssa puuhailu mahdollistaa sen että olen ja tulen olemaan aiempaa valmiimpi noihin opintoihin ja sen työn harjoittamiseen oman osaamiseni ja harjaantumiseni kautta. Tässä haasteita asettaa ainakin omassa voinnissa 10% osuus taudin hallitsevuudesta eli taudista on jäljellä enää tuo prosentti joka yrittää hallita elämääni ja sitä mitä minun pitäisi tehdä ja saada aikaan, mutta koska olen kirjaillut tavoitteeni ylös omiksi tiedostoiksi tietokoneella niin hyvinvointivalmentajan opinnot johtavat päivittäin harjoittamani askareet.

Motivaatiota ja jaksamista elää päivä kerrallaan tuovat taas oma aikani asunnollani ja kirja- ja lehtilukutavoitteet joita lukea ja joista tässä taas yksi esimerkki, Cathy Kellyn kirja Mitä nainen haluaa. Tämä on yksi niistä kirjoista tältä kirjailijalta joita tykkään lukea ja joka vie elämässä eteenpäin. Tässä tapauksessa toimi niiden asioiden listaamisessa joita haluan tehdä ja kokea matkallani kohti tulevia opintojani.

Ja lopuksi tuote-esittelyssäni nokkosen ja aloe veran makuinen geelijuoma jonka mausta pidän todella paljon. Niin ja joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja pitää kehon omat prosessit tasapainossa. Tämä on yksinkertaisesti hyvä tuote.

lauantai 1. huhtikuuta 2023

Huhtikuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Olen menneen kuukauden aikana onnistunut edelleen onnistuneesti kuuntelemaan omaa vointiani ja jaksamistani ja uudelleen käyttämään vielä kropassani vallitsevat taudin oireet uuden luomiseen ja rutiinien toteutumiseen. Tähän olen saanut inspiraatiota Rhonda Byrnen kirjaa ja Voi hyvin- lehtiä lukemalla. Nyt ymmärrän miksi toinen mummuistani oli pitkäaikainen Voi hyvin- lehden tilaaja ja lukija. Se yksinkertaisesti tarjoaa ajattelun aihetta ja sopivan tietopaketin mielelle. 

Olen edelleen rakastanut kuunnella new age musiikkia josta esimerkkinä löytyy taas Bernward Kochsin musiikkia sisältävä Spotifylistani. Lisäksi se on toiminut apuna taudin oireideni käsittelyssä. Kuin myös viime viikkoina suosikkiruoakseni muodostunut Broilermakaronilaatikko jota olen tykännyt syödä omassa asunnossani.

Tällä kertaa esittelen teille magneettiterapiatuotteista vesitikun joka on ollut jo useamman vuoden ajan päivittäisessä käytössäni, koska vaikka meillä Suomessa on pääsääntöisesti puhdasta vettä, saattaa se kuitenkin olla kalkkista ja putkistoista tulla mukana monia siellä vallitsevia epäpuhtauksia. Senpä takia olen pitänyt periaatteenani ottaa aamuisin kilpirauhaslääkkeeni ja iltaisin unilääkkeeni vesitikulla puhdistuneen veden kanssa. Jossain vaiheessa olen käyttänyt vesitikkuani myös kahvinkeittimessä saaden sillä aiempaa virkistävää kahvia. Mutta tässäpä näitä kuulumisia.

keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

Maaliskuun kuulumisiani

 Heipä taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Helmikuun aikana rohkaistuin ensimmäistä kertaa käymään jalkahoidossa, joka avasi silmäni myös päiväkirjan suhteen. Olin aiemmin kirjaillut asioita sen mukaan mitä kuvittelin muiden ihmisten elämässäni toivovan minun kirjoittavan ylös ja joista ajattelin että he rakastavat minun elämässäni. Nyt opin varmaan ensimmäistä kertaa kirjailemaan ne asiat omassa elämässäni ylös joita rakastan omasta näkökulmastani.

 Sen on mahdollistanut nyt pitempiaikainen oleminen omassa asunnossa omissa oloissa, Rhonda Byrnen kirjan sisällön tajuaminen ja mieluisan new age- musiikin kuunteleminen. Olen useita kertoja lukenut tuon Rhonda Byrnen kirjan, mutta vasta nyt se sisältö aukesi minulle uudella tavalla. Kun kirjoitan listaa itselle rakkaista asioista omasta lähtökohdasta, voin myöhemmin jakaa muiden kanssa niiden toteutumishetkiä ja puhua niiden toteutumisista.

Ja tällä kertaa esittelyssä on Aloe veratuotteista 2 in One Hair & Body Wash. Tuote joka on raikas tuoksultaan, ei imelä eikä pistävä ja sopii päivittäiseen hiusten ja vartalon pesuun hoitaen joka pesukerta ihoa sisältäen 35% Aloe veraa. Hyvä tuote jota olen käyttänyt omassa asunnossani ollessani.


keskiviikko 8. helmikuuta 2023

Helmikuun ajatuksiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan. 

Vointini on ollut edelleen tasaisen hyvää. Jos nyt suoraan sanotaan niin olen totutellut normaali- ihmisen arkeen ja ajatuksiin, myös nykyisen toimivan päiväkirjan kirjoitusasun muodossa. Olen tuohon peruskirjoitusasuun lisännyt positiivisia tunteita mitä eri asioiden toteutuminen minussa jo nyt herättää sillä seurauksella, että kirjailen ja mietin mitä toivoisin tänä vuonna minulle tapahtuvan. Olen huomannut jo merkkejä niistä joidenkin toteutumisesta.

Ja mitä muuta. Olen taas lukenut yhden suosikkikirjoistani, Rhonda Byrnen Voiman. Se on ollut yksi kannustin muokata päiväkirjan kirjoitusasua ja luottaa edelleen siihen että päiväkirjan kirjoittamisen jälkeen asiat alkavat tapahtumaan jo seuraavien tuntien ja päivien aikana tavalla tai toisella. Kertoohan se sanan "rakkaus" käyttämisestä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tällä kertaa olen ottanut kuuntelemistani podcasteista Sanna Mämmin Aamuporeen. Tykkäsin aiemmin kuulla tämän ihmisen ääntä radiossa ja jollain lailla kun en sitä enää sieltä kuullut toivoin törmääväni hänen ääneensä myöhemmin. Spotify mahdollisti sitten sen. Hänen podcastinsa on ollut mukava tapa tyhjentää mieltä Pasianssia pelaten, mutta se on tarjonnut myös asiaa mindfulnessista itselle sopivissa pätkissä. Tulen jatkossakin kuuntelemaan tätä podcastia. 

Ja sitten noihin koruihin. Olen jo useamman vuoden ajan pitänyt kädessäni näitä joustorannekkeellisia magneettiterapiakoruja jo sen takia että ne näyttävät ranteessa mukavilta. Sen lisäksi ne puhdistaa verta samalla kun lisäävät positiivisia ajatuksia miten tehdä omasta elämästä aiempaa mielekkäämpi ja mitä haluaa sen aikana kokea. Huomaan että näihin kaikkiin kuviin liittyy sama punainen lanka, vaikka oireettomuus on muodostunut normaali- ihmisen arjeksi jatkan edelleen päiväkirjani kautta asioiden listaamista miltä toivon arkeni näyttävän ja tuntuvan. 

Ja viimeiseen kuvaan eli tuohon sydämeen. Se on vanhempieni minulle asuntoni oveen tekemä uniikki tuotos vahvasta rautavaijerista tms. ja kaupan alennusmyynnistä ostetusta joulunauhasta jonka toteutuksessa pääsin olemaan mukana kertomalla mielipiteeni sydämen muodosta. Se toivottaa minut tervetulleeksi asuntooni joulusta ystävänpäivään ja toivottavasti on tuonut positiivisia ajatuksia rappuni muille asukkaille. Mutta tässäpä nämä kuulumiset. Näillä sanoilla haluan toivottaa kaikille teille lukijoille hyvää tulevaa ystävänpäivää ja helmikuun jatkoa.

maanantai 9. tammikuuta 2023

Tammikuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Joulukuun loppu sujui ihan mukavasti joka viitoitti myös ihan mukavasti sujunutta vuoden vaihdetta. Aloin jouluviikolla kirjailemaan päiväkirjaani asioita joita toivoisin seuraavina päivinä tapahtuvan ilman aikamääreitä, vasta nyt päivän kahden aikana olen kirjaillut niihin aikamääreet sillä seurauksella etttä olen vähentänyt panikointia asioiden tapahtumisen suhteen vaikka mieleni ajatusmaailma on lisääntynyt. Uskallan ajatella enemmän niitä asioita joiden toivon toteutuvan muutaman päivän sisällä.

Olen myös jatkanut podcastien kuuntelemista Spotifyssa, joista tässä yksi kuunnelluimmista podcasteistani. Jossain vaiheessa pidin kyseistä DreamTALK- podcastia huuhaana, mutta mitä enemmä olen niitä jaksoja kuunnellut aina niistä löytyy joitakin helmiä joita voisin kuunnella myöhemmin uudestaan. Olen tehnyt myös kirjavarauksen kirjastossa tuon podcastin tekijän Peppiina Merosen ilmestyneestä kirjasta.

Joulun pyhinä tuli pelailtua monesti vanhempieni kanssa Skip-boa samalla kun ajatustoimintani aktivoitui. Se on todella koukuttava peli. Se on huomattu.

Olen edelleen käyttänyt myös melkein 2 vuotta sitten ostamiani Kuoman kenkiä aktiivisesti ja joulunpyhinä on tullut ostettua joitakin Veikkauksen pelejä, mutta aiempaa vähemmän. 

Ja viimeisempänä mutta ei vähäisempänä muutama sananen käytössäni jo lähes vuoden ajan olleesta LR Worldin ProBalancesta. ProBalance, todella monipuolisesti kehossasi vaikuttava kivennäisainekokonaisuus, joka mm. palauttaa elimistösi happo-emästasapainon mallilleen. Monet oireet kuten päänsärky, lihaskivut, krampit, univaikeudet, haasteet painonhallinnassa, selluliitin kertyminen/epätasainen iho ja väsymys  johtuvat hyvin usein liiallisesta elimistön happamuudesta.

Itse olen huomannut omassa käytössä noista sen että olen onnistunut tiputtamaan painostani 4,5kg ilman ihmeellisempiä lihaskipuja tai -kramppeja. En ole kokenut päivän aikana muutenkaan väsyneisyyttä ennen kuin illalla.

Tässä valmisteessa kalsium, magnesium, kalium, natrium, kupari, kromi ja molybdeeni löytyvät  oikeassa suhteessa. Arvokas sekoitus sitraatteja, karbonaatteja ja glukonaatteja, joka tarkoittaa, että ne ovat hyvin toimivassa ja imeytyvässä muodossa mm. lihakset, luusto/osteoporoosi, hermosto, sydän kiittävät! Huolehdi riittävästä saannista säännöllisesti!

Itse olen ottanut tätä valmistetta 2 kertaa päivässä 2-3 tablettia ennen aamupalaa ja päivällistä. Yksi tuttavani on kokeillut tätä ruoan jälkeen, mutta huonoin seurauksin, hän on oksentanut, joten suosittelen tämän nauttimista juuri ennen ruokailua niin tämä tehoaa silloin paremmin.

Tässä näitä kuulumisiani nyt tällä kertaa. Kiitos kun luit taas tämänkin kirjoituksen ja jos tykkäsit siitä olisin kiva jos jakaisit sen eteenpäin ystävillesi ja tuttavillesi.