Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

maanantai 5. joulukuuta 2022

Joulukuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan. 

Vointini on ollut tasaisen hyvä taas. Olen peruspäiväkirjan kirjoitusasulla "Minä rakastan tänään... KIITOS, KIITOS, KIITOS" onnistunut saamaan itseni näköisen arjen, taudista johtuen välillä kuitenkin tulee huoli asioista että miten ne etenee mutta onneksi niitä askareita on useita joista kirjoitan että voi sanoa, että kieltämättä niistä huolestuu myös tavallinen terve ihminenkin. 

Viime viikkoina olen innostunut kuuntelemaan aiempaa enemmän podcasteja Spotifysta. Se on suoraan sanottuna ollut yksi päivän kohokohta ja jossain määrin keino täydentää päivää ennen joidenkin tv- ohjelmien alkamista.

Olen myös aloittanut taas mustaherukoiden syömisen jogurtin kanssa, kun iästä mahdollisesti johtuen silmäni väsyvät aiempaa enemmän nykyään. Muuten menee hyvin ja olen yrittänyt ongelmakohtiani elämässäni kirjata positiivisena niin että niitä ei ole tai että ne ovat kääntymässä parempaan suuntaan. Asioilla on tapana järjestyä ja mainitsemaani kirjoitusasua apuna käyttäen aiempi oireeton olo jatkuu vaikka välillä on hetkiä että tauti muistuttaa äänien kuulumattomuudesta mutta siihen kyllä ajan kanssa tottuu eikä tule enää kaipuuta äänten kuulumiseen. Näillä terveisillä toivon kaikille blogini lukijoille oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua.