Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Syyskuun alun tervehdys

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Olen onnistunut viime kirjoitukseni jälkeen tekemään uuden Spotifylistan jota kuunnellessa on mukava lukea lehtiä, kirjoittaa päiväkirjaa ja tehdä siivous- ja ruoanlaittoaskareita. Minulla on myös muokkaantunut edelleen päiväkirjaan kirjoitusasu joka auttaa miettimään päivieni aikana tekemäni askareet jotka helpottaa myös unirytmin toteutumista.

Myös suunnittelemani unirytmi on toteutunut aika lailla toteutuneesti jo kahden viikon ajan. Olen aika hyvin nukahtanut kello 11 aikoihin iltaisin ja ollut ylhäällä kello 9 aikoihin, vaikka tavoite on että nousisin ylös viimeistään kello 7 aamuisin, mutta siihen tähdätään.

Olen myös lukenut suunnitellusti lukemattomia lehtiä. Ensin Voi hyvin- lehdet, viimeksi Hyvä terveys- lehdet ja nyt Fit- lehtiä. Niiden jälkeen olisi tarkoitus alkaa lukemaan tauon jälkeen suosikkikirjailijoideni kirjoja. 

Kaikesta päätellen voin hyvin ja niin minä voinkin. Askareiden miettiminen ja toteuttaminen päivieni aikana on toiminut päivän aikana nauttimani Ketipinorin tukena. Minulla on ollut oireeton kesä joka jatkuu hyvänä vointina myös nyt syksyllä. Liikuntaakin on tullut harrastettua kelien ja oman ajan salliessa; on tullut tehtyä kävelylenkkejä ja pätkittyjä kuntotreenejä ja niitä on tarkoitus jatkaa edelleen.