Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

perjantai 17. kesäkuuta 2022

Kesäkuiset terveiseni

 Hei taas blogini lukijat. Ja asiaan. 

Vointini on ollut hyvä, kiitos yhden iltaisista lääkkeistä nauttimisen päiväkahvilla, jota olen tehnyt jo reilun kuukauden ja saanut siihen myös hyväksyvän kannan omahoitajaltani. Siitä päivällä ottamastani lääkkeestä on ollut se hyöty, että mielessä ei pyöri 175 tavoitetta ja unelmaa jotka pitäisi tehdä ja suorittaa mistä on johtunut turhautunut olotila, vaan nyt pystyn edelleen keskittymään muutamaan asiaan kerrallaan joista kirjoittaa päiväkirjaan ja toteuttaa ne hyvin mielin. 

Siitä yhden iltaisista lääkkeistä nauttimisesta päiväkahvilla on seurannut myös se hyvä asia, että pystyn miettimään aiempaa paremmin rahankäyttöäni kun tulee mietittyä montako päivää vietän yksikseni asunnollani ja missä vaiheessa käyn moikkaamassa vanhempiani. Myöskin päivärytmiä on helppo pitää yllä. 

Päiväkirjallekin kuuluu hyvää ja aika lailla samoissa kantimissa sitä kirjoittelen. Tosin tuo lääkkeen nauttiminen päiväkahvilla ja siitä saamat voimavarat ovat mahdollistaneet sen, että käsillä oleviin päiviin mahtuu muutakin kuin päiväkirja. Itse asiassa olen aiempaa valmiimpi vastaanottamaan sen mistä kirjoitan. Mutta tässäpä nämä kuulumiset. Hyvää alkanutta kesää kaikille ja juhannusta suomalaisille lukijoilleni.