Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

maanantai 2. toukokuuta 2022

Keväiset terveiseni

 Tervehdys taas blogini lukijat ja asiaan. Olen jo hyvän aikaa opetellut käyttämään päiväkirjassani sanaa Rakkaus. Vaihtelevalla menestyksellä. Huomasin että tuo sana ei kaipaa kaverikseen muita tunnesanoja. 

Vointinikin on ollut pääasiassa hyvä. Mitä nyt joskus ollut hetkittäistä huonovointisuutta kun on käytössä uusi tapa hyödyntää Rakkaus sanaa. 

Viimeisimmäksi keinoksi käyttää tuota sanaa on ollut aloittaa kirjailemaan ylös asioita, toiveita ja unelmia joiden toteutuksen vaiheista jutella hyville ystävilleni. Alku on ollut lupaava, vaikka olenkin kokenut huonovointisuutta, mutta onneksi lääkitys toimii joten olen ottanut alkuun myös etäisyyttä monen kohdan kirjoittamisesta päiväkirjaani yhden päivän kohdalla. Huonovointisuutta kun on tullut koettua siitä että ajatukset pyörii 3 tavoitteen suunnittelussa samaan aikaan. On tarvinnut ottaa etäisyyttä ja päivällä koettuja hengähdyshetkiä sängyssä ilman musiikkia ja liiallista tavoitteiden miettimistä.

Ajatuksena nykyisessä päiväkirjan kirjoittamisessa on se, että kun ne tavoitteet kirjoittaa ylös ja toteutumisen jakaa ensin hyvien ystävien kanssa joiden kanssa tulee oltua viikoittain yhteydessä niin ne jakaa sen jälkeen myös muiden kanssa. Vaikka tämä kirjoitustyyli on käytössä uusi, hyödynnän sitä kirjaamalla yhden osa-alueen kerralla, se tepsii ja kun ajatukset pyörii useassa asiassa vielä, voi aina irtaantua päiväkirjan kirjoituksesta, musiikin kuuntelusta ja lehtien lukemisesta. Tämän kirjoitustyylin keksin kun aivot ja ajatus käsitteli itsekseen niitä asioita ja toiveita joiden toteutuksesta voisi jutella hyvien ystävieni kanssa. Olen huomannut sen, että kirjoittamalla päiväkirjaani yhdestä asiasta mielen ja ajatuksen tunnemyrskyt ovat laimeita ja mielen ja ajatuksen on helpompi vastaanottaa toiveita ja unelmia ja työskennellä niiden kanssa. Mutta tässäpä nämä tärkeimmät.