Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Kesäkuisia kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja asiaan taas.

Nyt on kulunut pitempi tovi viime kertaisesta kirjoituksestani, mutta ei anneta sen häiritä. Viime viikkojen aikana olen päiväkirjaani kirjoittamalla saavuttanut terveen ihmisen flowtilan, eli pystyn keskittämään ajatukseni käänteispsykologisesti aiempaa vahvemmin tiettyyn suuntaan toteuttaakseni toiveita ja unelmiani, mutta se on vaatinut miettimään päivittäisistä askareistani joka viikko toistuvat jutut joiden ympärillä toimin. On tavoiteajat aamulla jona pyrin heräämään, päivittäiset kahvittelut ja iltaisin katsomani tv- ohjelmat. 

Olen todennut näiden päivittäisten raamien auttavan minua suunnittelemaan viikkotavoitteita niin että ne tulee toteutettua tai ainakin niin että ne ovat osa päivittäistä arkeani. Vielä näitä unelmia ei ole kovin montaa tullut kirjattua, että arki hakee vielä tavoitteiden ja unelmien toteutusta, mutta onneksi on ne päivittäiset askareet ja raamit jotka ruokkivat unelmien toteutusta.

Viime kerran jälkeen olen ainakin pidentänyt unilääkkeideni ottamisajankohtia joka on auttanut minua nukkumaan aiempaa paremmin ilman myöhäistä hereillä oloa ja yöllisiä heräämisiä. Sen lisäksi olen aloittanut Aloe veratuotteiden jälleenmyyjänä joista minulla on ensimmäiset tuotteet testissä. Hyviltä ovat vaikuttaneet. Niiden lisäksi olen tauon jälkeen taas innostunut katsomaan Cmorelta Kauniiden ja rohkeiden jaksoja ennakkoon ja Mtvfi:stä Masked Singer Suomen jaksoja jälkikäteen. Hyvin siis menee edelleen arjen haasteiden ja mielessä välillä pyörivien negatiivisten ajatusten parissa. Käänteispsykologia on edelleen minun juttu kokea ilon ja onnistumisen hetkiä.