Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Toukokuisia kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja asiaan.

Viime kuukauden aikana keksin joogata 2 viikkoa ja kirjailla päiväkirjaani. Sillä seurauksella että vointini on mennyt taas harppauksen eteenpäin. Olen pystynyt keskittymään aiempaa enemmän niihin asioihin jotka tuottavat mielihyvää ja antamaan taudin ehdottamat ääniehdotukset olla omissa oloissaan. 

Asiat ovat menneet eteenpäin ja tällä hetkellä opettelen kirjoittamaan elämästäni tarinan muodossa miten tunnen että toivomani asiat ovat jo minulla niin että tunnen positiivisia tunteita niitä kohtaan. Olen huomannut sitä tehdessäni miten positiiviset ajatukset kasvavat ja vahvistuvat ja negatiiviset ajatukset pyörivät mielessäni vain hetken. Aina ei ole ollut näin vaan sauvakävelylenkit tyssäsi siihen, että ajatuksissa pyöri asiat joista tuli ajateltua negatiivisia ajatuksia. Onneksi tuli joka hetki kuulosteltua vointia ja mietittyä mitä musiikkia milläkin hetkellä kuuntelee ja pitääkö päiväkirjan kirjoitusasua muuttaa jotta tulee hyvä olo.

Tällä hetkellä vointi on edelleen lähes normaali- ihmisen tasolla, pientä korjausta on, mutta niinhän meillä kaikilla joskus. Aiemmin mainitsemani tulevia opintojani varten tsemppaava projektini on jo työn alla ja se motivoi aiempaa enemmän paranemisprosessissani. Näillä ajatuksilla hyvää kevättä ja toukokuuta kaikille blogini lukijoille.