Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 2. maaliskuuta 2021

Maaliskuun kuulumisia

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Vointini on viimeisen kirjoitukseni jälkeen lähes normaali ihmisen tasolla. Tosin nyt olen keksinyt projektin joka valmentaa minua tuleviin mielenterveys- ja päihdetyön osa- alueen opintoihin. Kerron myöhemmin mitä teen, mutta alku on alkanut mukavissa merkeissä. Mietin nyt tarkemmin niitä asioita, joiden tekemisestä nautin ja teen niitä ja mitä haluan saavuttaa projektini aikana ja saavutan niitä yksi toisensa jälkeen.  

 Ensimmäisenä ja tärkeimpänä asiana olen miettinyt millaiset yöunet haluan yöni aikana nukkua. Olen aika hyvin  pystynyt pitäytymään suunnittelemassani unirytmissä, eli yritän nukahtaa kello 11 mennessä illalla ja nousemaan aamulla ylös kello 9 normaaliaamuina ja 7 piikkiaamuina tai jonain muuna tärkeänä aamuna.

Olen edelleen käynyt kahvittelemassa kavereiden kanssa ja viikonloppuisin vaihtanut kuulumisia heidän ja sukulaisten kanssa. Jakka koronarajoitukset hellittävät, on tarkoitukseni osallistua vertaiskahvilaan, naisten ryhmään ja mielenterveysyhdistys Ankkurin tapaamisiin. Muuten tämä korona- aika ei ole kauheasti elämääni vaikuttanut. Ja nyt kun toteutan projektiani opintoihini liittyen, pystyn tekemään itsenäistä puurtamista niin asunnollani kuin myös vanhempieni luona. Eipä tähän ole lisättävää. Hyvää maaliskuuta kaikille blogini lukijoille.