Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 2. helmikuuta 2021

Helmikuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja asiaan.

Hyvää kuuluu edelleen. Edellisen kirjoituksen jälkeen olen taas alkanut miettimään mitkä tunteet kuvaavat toiveideni ja ajatusteni toteutumista ja se on vienyt oloani taas parempaan suuntaan. Enää tauti ei ehdottele äänten kuulumista, vaan olen saanut ajatella päivittäin tapahtuneista asioista ja tapahtumista mitä haluan. 

Sen lisäksi liikunta on palannut arkeeni. Teen mieltymysteni ja ajan tappamiseksi seuraavia liikuntalajeja; intervallitreenejä, kuntopyöräilyä ja sauvakävelylenkkejä. Nyt se onkin mukavaa tuo sauvakävely kun on uudet Kuoman lenkkarit kesälenkkareiden tilalla. 

Niiden lisäksi olen käynyt kavereiden kanssa kahvilla ja musiikkia kuuntelen joka päivä. Myös podcastien kuuntelu on ollut samoissa lukemissa kuin aiemmin, kuuntelen niitä silloin kun en keksi muuta tekemistä. Olen myös hankkinut elämäntapamuutosta tukevia ravintolisiä, joita olen nauttinut jo lähes 2 viikon ajan.

Ja jos jotain vielä keksin arjestani ja voinnistani kertoa, niin nykyään olen pikku hiljaa pystynyt hallitsemaan useamman asian käsittelyn ja miettimisen päivän aikana. Tätä on vauhdittanut vanhempieni kanssa aloitettu Kasinon pelaaminen. Mutta tässäpä nämä kuulumiset. Hyvää helmikuuta ja ystävänpäivää kaikki blogini lukijat kun sen aika on.