Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

maanantai 4. tammikuuta 2021

Tammikuun kuulumisiani

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Kuten edellisessä kirjoituksessani mainitsin, olen alkanut kirjoittamaan asioita käänteispsykologisella tavalla. Sitä olen jatkanut edelleen koska olen huomannut sen seurauksena saavani hyviä tuloksia. Ensimmäisenä taas unirytmin paraneminen. Suoraan sanottuna nukun aiempaa paremmin.

Sen lisäksi olen kirjaillut pidemmän ja lyhyemmän ajan tavoitteitani taas pystyen käsittelemään niitä ajatuksella. Kirjailujeni kautta olen jo saanut jotain niistä jo alkuun toteutumaan. Ja kuten aiemmin olen kirjaillut lehtien lukutavoitteista, olen pystynyt jatkamaan lukemattomien lehtien lukemista. Päiväkirjan kirjoitus on edelleen aktiivista, mutta edelleen jos keksin jotain muuta tekemistä sen rinnalle, pystyn tekemään muita askareita.

Jos tuon edellisen kappaleen tiivistää, niin pystyn aiempaa paremmin suunnittelemaan elämääni voimavarojeni mukaan ja toteuttamaan suunnitelmiani. Tämä on mielestäni hyvä juttu koko vuotta ajatellen, niin pystyn elämään omannäköistä elämääni ja nauttimaan siihen sisältyvien askareiden teosta. Tästä on hyvä aloittaa vuosi 2021.