Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Marraskuun kuulumiseni

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Väliaikatavoitteita olen edelleen itselleni asettanut päätavoitteeni hoitoalan opintojen rinnalla. Suoraan sanottuna olen kirjaillut niitä tavoitteita ja asioita, joiden tekemisestä nautin tällä hetkellä ja mitä haluan lähitulevaisuudessa tehdä ja saada aikaan. Näin toimimalla olen saanut päivärytmiini muutakin tekemistä kuin päiväkirjan kirjoittamisen. 

Tällä hetkellä on lehtiä tullut luettua sen mitä tv:n katsomisen jälkeen on tullut maltettua ennen unen saantia, liikkumisessa olen kiinnittänyt enemmän huomiota hengitystekniikkaan ja tehtyä pakolliset kaupassa käynnit kävellen, että olen saanut raitista ilmaa ja olen viikon sisällä innostunut kuuntelemaan taas podcasteja. 

Olen myös keksinyt aloittaa tehdä kuukausittaisista itselle tärkeistä asioista kuvakollaaseja joista saatan ens vuoden lopulla tehdä itselleni seinä- tai laukkukalenterin. Tässä tämän kuun kuvakollaasi.

Hyvin menee vaikka välillä päiväkirjaa kirjoittaessa tauti ilmoittaakin itsestään. Suoraan sanottuna olo tuntuu siltä kuin se oli ennen psykoosin puhkeamista, paitsi että en kuule ääniä. Tervehtyminen kuitenkin voittaa koko ajan oloa, jolloin en enää pelkää kirjoittamisen aikana sitä että tauti ilmaisee itseään. Tästä on hyvä jatkaa.