Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

maanantai 5. lokakuuta 2020

Lokakuun alkuja kaikille

 Hei taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Olen noin kuukausi sitten asettanut itselleni tavoitteeksi mielenterveys- ja päihdetyön osa-alueen täydennysopinnot ja kirjaillut itselleni välitavoitteita joita aion suorittaa ennen niitä opintoja. Yhtenä asiana on ollut lukea lukemattomia lehtiä ennen viihteellisiä, jännäri- ym. kirjoja. Toisena on päästä hyvään unirytmiin kiinni ja herätä aamulla normaaliaamuina kello 8:30 ja piikkiaamuina kello 6:30. Alku on ollut ihan hyvää ja tasaista ja vointikin pysynyt edelleen tasaisena.

 Lehtiä on tullut luettua aktiivisesti ja musiikkia kuunneltua samalla kun olen kirjaillut päiväkirjaa. Suoraan sanottuna musiikkityylit on välillä vaihtunut, mutta pääasiassa on tullut kuunneltua new agea ja klassista musiikkia. Myös sauvakävelylenkkejä on joitakin tullut tehtyä.

Yhtä kaikki. Olen kirjaillut niitä tavoitteita jotka tuottavat ilon, onnellisuuden ja rakkauden tunteita ja nukkuessa tuudittanut itseni uneen käymällä mielessäni tuttuja iloisia lauluja koska lukemissani lehdissä on paljon tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja urheilulajeista, joiden sulattamiseen menee aikaa, eikä iltamyöhä ole paras ajankohta siihen. 

Vointi paranee sykleittäin ja kun toistaa samoja asioita, alkaa rutiinit löytymään. Ajatus ja mielenliikkeetkin ovat kehittyneet aiempaa nopeammin kun on tavoite jota kohti mennä. Eipä tässä tämän enempää ole. Hyvin menee, mutta menköön.