Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 1. syyskuuta 2020

Syyskuun alkuja kaikille

 Mukavaa syyskuun alkua kaikille ja pidemmittä selittelyittä taas asiaan.

Olen edelleen jatkanut sopivan kirjoitusasun etsimistä kirjaten asiat jotka tuottavat minulle iloa, onnellisuutta ja rakkautta ja tällä hetkellä tuntuu siltä että sellainen on löytynyt. Viime kerralla jäi kertomatta se, että olen alkanut lisäämään kirjoitukseni loppuun lausekkeen jonka mukaan asiat ovat tapahtuneet unelmieni eri viikon päivinä. Sitä käyttämällä olen voinut taas leikitellä sopivan kirjoitusasun löytymisen kanssa. 

Nykyään kirjailen ja kiitän kuin eläisin tavoittelemani asian kanssa. Kirjailin niitä aiemminkin, mutta en lisännyt silloiseen kirjoitusasuun että tuntisin ilon, onnellisuuden ja rakkauden tunteita kirjoittamaani asiaa kohtaan. Tosin en ole tätäkään kirjoitustyyliä käyttänyt vielä kun kahden asian kohdalla, mutta alku on taas ollut lupaava. Esimerkiksi aiemmin aiemmin tein sauvakävelylenkkejä pakkolaihdutus mielessä, nykyään teen sitä tervehtyäkseni ja saadakseni ideoita päiväkirjani kirjoitukseen.

Muutenkin asiat ovat edelleen menossa parempaan päin ja aiemman asioiden suunnittelun lisäksi pystyn nykyään jossain määrin myös ymmärtämään toisten ideoita eri asioiden suhteen vaikka oma ideointi niiden toteutuksen suhteen jäisi sanomatta. No yhdelle kaverilleni kuitenkin sanoin ideaksi tupakoinnin lopettamisen suhteen, että hän voisi keksiä jotain mielekästä toimintaa elämäänsä joka veisi ajatukset tupakoinnista pois. Mutta tässä nämä ajatukset ja kuulumiset tällä kertaa.