Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 11. elokuuta 2020

Elokuiset terveiset

 Tervehdys taas blogini lukijat. Ja taas asiaan.

Viime kerralla kirjailin iloa ja onnellisuutta tuottavia asioita, pian sen jälkeen lisäsin niihin myös rakkautta tuottavat asiat. Niitä kaikkia kolmea tuottavien asioiden kirjaaminen on antanut minulle mahdollisuuden leikkiä kirjoitusasun kanssa useamman kerran. Kaikkia kolmea, eli iloa, onnellisuutta ja rakkauden tunteita tuottavat asiat ja niiden kirjaaminen on parantanut päivä päivältä vointiani edelleen niin, että olen pystynyt suunnittelemaan elämääni viikko toisensa jälkeen etukäteen ja keskittymään muistettaviin asioihin. 

Niiden lisäksi olen pystynyt miettimään ja suunnittelemaan toiveitani keskittyen yhteen toiveen käsittelyyn kerralla ja nykyisessä päiväkirjani kirjoitusasussa edellinen toive ruokkii käsillä olevan toiveen toteutumista. ...Ja vointini parantuessa minun on ollut helpompi suunnitella myös terveyteeni liittyviä asioita, kuten miettiä millä viikolla mikin toimenpide käy itselle parhaiten, kun elämässäni tapahtuu muutakin.

Kaikenkaikkiaan vointini on parantunut aiemmasta taas melkoisesti ja se auttaa tekemään niitä asioita joista tykkää ja tekemään myös niitäkin asioita, joista ei aina tykkää ja jotka vaikuttavat vastenmielisiltä. Myös on ollut helpompi suunnitella mille puhelinmyyjien tarjoamille asioille on voinut sanoa kyllä ja mille ei. Hyvin siis menee edelleen.