Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

torstai 13. helmikuuta 2020

Helmikuisia terveisiä

Hei taas blogini lukijat ja kuten aiemmin siirryn heti miten asiaan.

Viime kerran jälkeen olen taas muokannut päiväkirjan kirjoitusasua ja sisältöä toimivammaksi ja nyt tuntuu, että se voisi olla hyvä ja toimiva pidemmällä tähtäimellä. Ensinnäkin kirjailen viikolla mielihyvää tuottavia asioita ja ajatuksia kännykkäni muistiin josta kirjailen kerran viikossa tärkeimmät ja toimivimmat kiitollisuuspäiväkirjaani. Niin ikään kirjailen myös kerran viikossa lyhyen ja pidemmän tähtäimen suunnitelmia kerran viikossa kiitollisuuspäiväkirjaan ja muut päivät kirjailen päiväkirjaani miten elän ja toimin kun unelmani ovat täyttyneet. Vaikka olen tällä tavalla toiminut vasta alle 2 viikkoa, olen huomannut miten helppo minun on päästää irti jo kirjailtujen toiveiden hallitsemisesta ja sairauteni oireiden ajattelusta. Huomaan luottavani koko ajan enemmän siihen että elämä kantaa.

Viime aikoina mielihyvää minulle on tuottaneet mm. podcast- jaksojen kuuntelu Spotifyssa, ystävyyssuhteet, kahvi, Kauniiden ja rohkeiden seuraaminen, musiikin kuuntelu, kiitollisuuspäiväkirjani kirjoittaminen ja eri asioiden lopputuloksien miettiminen.

Tämä kirjoitustyyli on auttanut minua miettimään myös mitä toivon missäkin vaiheessa ja nauttimaan mielihyvää tuottavista asioista ilman suorittamalla suorittamista, vaan pelkästään nauttimalla niistä. ...Ja vaikka harrastan tätä toista viikkoa olen huomannut tämän vaikuttaneen yöuniini ja päivittäiseen jaksamiseeni. Mitä muuta voisin näin ystävänpäivän lähettyvillä toivoa. Hyvää ystävänpäivää blogini lukijat.