Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Uuden vuoden terveisiä

Tervehdys taas blogini lukijat. Ja taas pidemmittä selvittelyittä asiaan.

Olen tänä vuonna päättänyt lopettaa unelmien toteutumisen jojoilun ja aikatauluttanut unelmieni ja asioiden toteutumisen tälle vuodelle. Tulin aloittaneeksi unesta, koska siinä on ollut suoraan sanottuna jojoilun paikka ja vaikka vuosi on alussa, olen huomannut saavani illalla aiempaa paremmin unen päästä kiinni ja nukkuvani hyvin kun ajatukset eivät kierrä niissä asioissa mitkä eivät toimi. 

Koska vuosi on aluillaan monesta asiasta en ole vielä ehtinyt kirjoittaa, mutta pari muuta mainittavaa kohtaa ovat paino, hengitys ja tilattujen lehtien lukeminen. Jos paino on joillekin muillekin lukijoilleni ongelma, on se myös minulle. Jokunen kilo pitäisi saada tippumaan että mahtuu vanhoihin vaatteisiin ja sen asian toteuttamiseksi olen kirjaillut päiväkirjaani mitä tulisin syöneeksi pudottaessani painoa.

Haluaisin myös edelleen laulaa, mutta sairastumiseni ansiosta hengitykseni on pinnallista. Pitäisi oppia uudestaan hengittämään syvään ja rauhallisesti jotta voin opetella taas palleahengityksen. Olen aiemmin huomannut että kun hallitsee palleahengityksen on helppoa mm. tehdä hölkkä-,kävelylenkkejä kun ei tule hengitettyä miten sattuu ja samalla pystyy pitämään tietyn kävely- ja juoksutahdin.

Pidin myös tärkeänä listata tilaamani lehdet jotta viihdyn edelleen niiden parissa ja että ne tulee luettua. Ja mitä tervehtymiseen tulee, niin haen tällä kokonaisvaltaista tasaista tervehtymistä, en hetkittäisiä onnistumisen hetkiä. Alku on ollut lupaava ja päiväkirjaa on ollut mukava kirjoittaa, mutta kroppa ei ole vielä täysin ollut ajantasalla tästä aikataulutetusta asioiden ja unelmien saavuttamisesta, vaan muutamia huonoja hetkiäkin on mahtunut tähän alkuun, mutta koska tämä tuntuu itsestä hyvältä jatkan asioiden ja unelmien aikataulutusta koska uskon sen todellakin lisäävän kokonaisvaltaista tervehtymistäni.