Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 5. marraskuuta 2019

Loppusyksyn ajatuksia voinnistani

Hei taas blogini lukijat. Ja kuten aiemminkin on tullut todettua, siirryn pidemmittä selityksittä asiaan.

Olen nyt noin kahden viikon aikana suunnitellut päiviäni etukäteen unelmina ja näin miettinyt askareiden tekemistä voimavarojeni mukaan sillä seurauksella, että olen nukkunut aiempaa paremmin. Tosin ylösnousemisen kanssa on vielä tekemistä. Sen lisäksi olen kirjaillut toiveitani ylös ja kirjaillut siitä miten teen ja toimin kun unelmani ovat toteutuneet.

Alku on ollut näissä kirjoituksissa helppo ja tulostakin on tullut. On tullut imuroitua ja pestyä wc-pönttö ja lavuaari omassa asunnossa ja imuroitua laukkuhylly, kirjahylly ja takka vanhempieni luona. Olenpahan oppinut miettimään minkä verran nykyiset voimavarat antavat myöten kun tekee siivoja ja lukee lehteä. Olen nimittäin kirjoittanut päivittäisiin tavoitteisiini myös palkintoja hyvin tehdyistä siivouksista. Ne myös unelmina.

Ensimmäinen viikko on mennyt hyvin, mutta jo nyt toisella tauti on ilmoittanut olemassaolostaan pystymättä muuttamaan tilannetta mitenkään. Ajatuksen juoksukin on välillä automaattiohjauksella, mutta kaiken kaikkiaan tämä kirjoitustyyli on sopinut minulle ja luonut tasaista vauhtia ja rytmiä toipumiselleni. Tästä on hyvä jatkaa ja valmentautua uusiin koitoksiin.