Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 8. lokakuuta 2019

Syksyisiä ajatuksia

Nyt on taas kuukausi aikaa viimeisestä kirjoituksesta ja ajattelin, että olisi taas aika kirjailla tämän hetkisiä ajatuksiani. ...Ja taas pidemmittä selityksittä asiaan.

Viime kerralla kerroin pystyväni valitsemaan kirjoitustyylin jolla kirjoitan päiväkirjaani. Pystyn siihen edelleen, vaikka välillä sairaus ilmoittaakin itsestään, että saisin valita joko tervehtymisen/ päiväkirjan kirjoittamisen ja sairauden/ epätasaisen tervehtymisen väliltä. Valintani on aina ollut helppo, tervehtyminen/ päiväkirjan kirjoittaminen.

Tosin nyt olen käyttänyt kahta kirjoitustyyliä päiväkirjani kirjoittamisessa, listaamalla niitä ominaisuuksia, joita toisissa ihailen ja niitä asioita elämässäni joista voin olla kiitollinen ja niitä unelmia, joita haluan saavuttaa. Myös nämä ovat rauhoittaneet mieltäni kun tietyille asioille voi edelleen antaa aikaa tapahtua, eikä kaiken tarvitse tapahtua tässä ja nyt. Nämä kirjoitustyylit ovat tuoneet elämääni parin tutun ihmisen kohtaamisen, jos jotain pitää nimetä saavutetuiksi asioiksi. 

Muu elämä alkaa myös löytää paikkansa elämässäni. Arkirutiinit on tiedossa, ihmisiä tulee tavattua muistiyhdistyksen vertaiskahvilassa, halutessa käytyä edelleen pelaamassa korttia ja muuna aikana asunnollani tulee kirjailtua kännykän muistiin asioita joita toisissa arvostaa ja joita haluaa tässä elämän vaiheessa elämäänsä josta ne on helppo muokata päiväkirjan sivuille, päiväkirjan kirjoittamiseen riittää nykyään kaksi sivua tekstiä, telkkarista tulee katsottua tietyt ohjelmat ja ennen nukkumaan menoa luen tällä hetkellä tilaamiani lehtiä. Tarkoitus on alkaa lukemaan kirjoja lehtien lukemisen lisäksi. Vanhempieni luona tulee päiväkirjan kirjoittamisen välillä pidettyä enemmän taukoja kahvia juoden ja kaupassa käyden. Joskus tulee lähdettyä äidin kanssa Jämsään asioille. Asiat ovat siis edelleen löytämässä paikkaansa myös minunkin elämässä.