Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 3. syyskuuta 2019

Alkusyksyn ajatuksia

Nyt tuli taas hetki jakaa ajatuksia ja pidemmittä selityksittä taas asiaan.

Viime kirjoitus antoi vinkkiä kirjoittaa päiväkirjaani eri tavoin, nyt kerron minkä tavan minä valitsin. Vähän edellisen blogikirjoituksen jälkeen noin reilu kaksi viikkoa sitten tulin aloittamaan tai siis valitsemaan asioiden ja unelmien läpi käynnin päivittäisessä päiväkirjaan kirjoittamisessani, eli niin kuin Rhonda Byrnen kirjat neuvovat kirjoitan ensin tavoitteeni ja määritän ajan missä ajassa toivon unelmani ja tavoitteeni toteutuvan ja seuraavilla kerroilla kirjoitan millaista on elää ja olla kuin toive olisi jo toteutunut.

Tämä on auttanut minua jo saavuttamaan joitakin asioita ja unelmiani, kuten sen että hengitykseni on aiempaa tasaisempi, jalkani aiempaa terveemmät ja ongelmavarpaankynteni on alkanut kasvaa normaalisti. Unelmieni ja tavoitteiden lisäksi olen pikku hiljaa kirjaillut rinnalla niitä asioita joiden tekemisestä nautin, jolloin unelmien ja tavoitteiden toteutumisesta panikointi jää mahdollisimman pieneen. Näiden kirjoitusten lisäksi olen pitänyt sen periaatteen, että lähetän tutuille ja tuntemattomille päiväkirjani kautta hyvän elämän toivotuksia, kiitän ottamistani askeleista ja suunnittelen elämääni eteenpäin. 

Olen jo useamman unelmani kirjannut ylös ja käynyt läpi sen mitä teen toteutuneen unelmani kanssa. Joitakin kertoja tauti on yrittänyt saada vallan, mutta jatkamalla tätä kirjoitusprosessia olen huomannut sen olevan taudin oireita vahvempi, jolloin olen irtaantunut hetki toisensa perään taudin aiheuttamasta automaattisesta ohjauksesta. Olen siis huomannut aiemman kolme askelta ja stoppi ja seuraavien askelten jatkuvan jos jatkuvat- jääneet taka-alalle. Olen myös nukkunut aiempaa paremmin nykyisen päiväkirjan kirjoittamisen myötä. Olen huomannut nykyisen kirjoitustyylini myös aktivoivan aivotoimintaani aiempaa vahvemmin ja pieni erin terästävän myös muistiani. 

Luen myös säännöllisesti edelleen Rhonda Byrnen kirjoja, koska ne antavat minulle lisää vinkkejä kehittää päiväkirjani kirjoittamista. Luen myös säännöllisesti tilaamiani lehtiä, jotka nekin ruokkivat ajatusmaailmaani, mielenkiinnon kohteita ja muistia. Tässäpä siis ne kuulumiset tällä erää.