Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

maanantai 8. heinäkuuta 2019

Lisää kesäisiä ajatuksia

Tervehdys taas blogini lukijat ja taas pidemmittä puheitta asiaan.

Kuten olen jo varmaan useamman kerran maininnut, olen vointini mukaan muokannut tyyliäni kirjoittaa päiväkirjaani ja kuunneltavaa musiikkia. Niin olen tehnyt myös nytkin, tosin viime kirjoitusten aikana olen vain avannut unelmiani ilman sen tarkempaa punaista lankaa. Vasta viime kirjoitusten jälkeen olen listannut asioita ja unelmia uudestaan sen mukaan mitä haluan elämässäni saavuttaa ujuttaessani kirjoituksiini sen niin kutsutun punaisen langan.

Todellakin olen kirjaillut uudestaan listana asiat joita haluan elämässäni saavuttaa ja vähän sen jälkeen vointini on antanut myöten siinä, että pystyn suunnittelemaan päivieni sisällön listaamalla asioita ylös mitä haluan tehdä ja saavuttaa niiden aikana. Tämä päivien suunnit- teleminen ja toteuttaminen on nykyisellä tavallani uutta, koska en kirjoita otsikkoon mitään tiettyä päivää, vaan suunnittelen mielessäni päivän sisällöt, jotka kirjoitan ylös.
Mitään isoa ja merkittävää tilannetta ja tapahtumaa ei vielä ole tapahtunut, muuta kuin esimerkiksi tämän blogikirjoituksen kirjoittamisen ja ruokailuaikojen järkeistämisen.

Viime aikoina olen päiväkirjan kirjoittamisen lisäksi ajellut nurmikkoa vanhempieni isännöimässä asunto-osakeyhtiössä, lukenut niitä tilaamiani lehtiä, lainannut ja lukenut paria kirjaa ja katsonut telkkaria. Kaiken kaikkiaan vointini on pysynyt hyvänä ja normalisoitunut entisestään. Huonot päivät toteutuvat nykyään huonoja asioita miettiessä, mutta nekään eivät kestä kauan. Nykyään en kiinnitä huomiotani enää tautini oireisiin, joita lisää pari vuotta sitten todettu kilpirauhasen vajaatoiminta vaan unelmien toteutumiseen. Mutta tässäpä nämä terveiseni tällä kertaa.