Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

maanantai 27. toukokuuta 2019

Alkukesän ajatuksia

Tervehdys taas blogini lukijat. Ja pidemmittä puheitta taas asiaan.

Viime kirjoituksen jälkeen tuli vielä jatkettua päiväkirjan kirjoittamista sillä ajatuksella mitä unelmieni päivät pitivät sisällään. Vasta yhden lenkillä käynnin jälkeen tulin listanneeksi kymmenen asiaa ja unelmaa joista voisin olla kiitollinen ja joita haluan elämääni. Sitä kautta tulin myös tehneeksi tarkempia listauksia ja avauksia mitä unelmani asiat pitävät sisällään ja näin tehneeksi itselleni tasaisemman ja paremman olotilan, Harmi vaan, että erimielisyys lenkkikaverin kanssa lopetti kerran viikossa tapahtuvan lenkillä käynnin, mutta uskon saavani uusia ihmisiä elämääni mm. nykyisistä omanikäisistä naapureistani.

Todellakin nykyään olo tuntuu normaalimmalta kun aiemmin, enkä panikoi unelmieni perään samalla lailla kun aiemmin. Täytän nykyään elämääni muutenkin edelleen asioilla jotka tuottavat mielihyvää. Tilaan ja luen itselle mielekkäitä lehtiä, käyn edelleen edellisen asuntoni b rapussa olevaa rouvaa moikkaamassa, teen sateisina päivinä intervallitreenejä ja hyvällä säällä käyn sauvakävelylenkillä. Sen lisäksi katson tv:stä Huvila & Huussia, Kauniita ja rohkeita, Asuntokaupat sokkona, Kadonneen jäljillä, Jahtia ja Haluatko miljonääriksi Junioria. Sen lisäksi vointini pysyessä hyvänä pystyn nykyään aiempaa helpommin tekemään ja keskittymään muihin puuhiin kuten vanhempieni auttamiseen, päiväkahvin juomiseen tai johonkin muuhun sillä hetkellä tärkeään.

Ja jos päiväkirjaa tulee kirjailtua uusilla sanoilla myös mp3- soittimenikin on saanut uutta sisältöä rentoutusmusiikista. Nyt tuntuu että kuuntelemani musiikki tukee paranemistani paremmin. Unelmieni lisäksi kirjaan päiväkirjaani tai olen kirjaillut jo muutaman kuukauden ajan autoreittini, jonka mukaan tulen asunnolleni, joka tekee minusta rennon kuskin, joka ajaa taloudellisesti ja turvallisesti ja seuraa liikennettä ajamatta kenenkään muun kuskin takapuolessa kiinni. Se pitää minut myös aiempaa terveempänä, jolla ei tällä hetkellä juuri huonoja päiviä ole. Ehkä huonoja minuutteja joskus, mutta muuten asiat ovat paranemaan päin.