Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 23. huhtikuuta 2019

Pääsiäisen jälkeisiä terveisiäni

Tervehdys taas blogini lukijat ja pidemmittä selityksittä asiaan.

Viime kerralla kerroin asettaneeni toiveilleni ja unelmilleni aikarajat ja että kuvittelen olevani samalla tasolla niiden kanssa jo nyt, no nyt kirjailen olevani viikon sisällä niiden asioiden kanssa samalla tasolla koska se nopeuttaa aivojen työskentelyä ja asioiden käskytystä ja näin myös unelmien toteutumista. Ne jotka ovat lukeneet päivittäisiä ajatuksiani Twitteristä tietävät tämän. 

Alku on ollut lupaava. Sain nimittäin yhdellä sellaisella toiveella sen verran rahaa Veikkauksen yhdestä pelistä, että voin pitää itseäni ihmisenä jolle Veikkaus on antanut kuukauden ilmaiset rahapelit. Senpä takia olen osallistunut ikipelinä Kenon lisäksi myös EuroJackpottiin.

Toinen juttu on ollut sauvakävelyn jatkaminen vanhempieni luona. Erityisesti pääsiäisen aikana säät sallivat ja kaikkina aurinkoisina päivinä tulikin tehtyä vähän alle 2 kilometrin lenkki.
Tosin reilu viikko ennen pääsiäistä tuli oltua flunssassa, mutta siitä on tullut ihan hyvin selvittyä. Vielä on kuitenkin vähän nuhaa ja räkää kurkussa.

Ja kuten jo viime kerralla olette huomanneet, voi ajatuksiani nykyään seurata päivittäin Twitteristä hästägillä #hempula83. Olen viime kirjoituskertani jälkeen todellakin päivittäin kirjoittanut ajatuksiani, menemisiäni ja onnistumisiani Twitteriin josta myös sinä voit tunnukset omistamalla käydä niitä lukemassa.

Ja kun viime kerralla oli puhetta mukavan lukemisen löytymisestä niin tämä tässä blogissa oleva kuva sisältää sitä. Niissä on hyviä vinkkejä mielen ja kunnon hoitoon ja antaa myös vinkkejä päiväkirjani kirjoittamiseen. Mutta tässä kuulumiset tällä kertaa.