Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 26. maaliskuuta 2019

Ajatuksiani tervehtymisestäni

Tervehdys taas blogini lukijat ja pidemmittä puheitta asiaan. 

Ensin alkuun tiedotus, joka koskee viime kertaista blogikirjoitustani. Nimittäin kun mainostin viimeksi uutta blogikirjoitustani oli Instagramissa huonoja uutisia. Pitkäaikainen idolini Yö- yhtyeen keulahahmo Olli Lindholm oli menehtynyt. Rauha hänen sielulleen. Ja sitten vointiini ja kuulumisiini.

Ensinnäkin oloni tuntuu etsivän jo oireetonta olotilaa. Kiitos päiväkirjan kirjoittamiseni ja muiden aktiviteettien harrastamisen, joita ovat perusarjen pyörittämisen lisäksi lehtien lukeminen. Olen tilannut itselleni mieluisia lehtiä, joiden seurassa vietän illalla aikaani ennen nukahtamistani.
Sen lisäksi olen muutaman kerran käynyt taas jututtamassa entisen asuinrakennuksen b rapussa olevaa rouvaa, jonka kanssa tulee vaihdettua ajatuksia ja pelattua korttia, olen myös alkanut lenkkeilemään kerran viikossa yhden naispuolisen ystäväni kanssa ja asunnollani ollessa aloittanut tekemään jumppapallotreeniä jumppapallolla ja punnuksilla. 

Vielä päiväkirjani kirjoittamiseen sen verran, että olen nyt kuvitellut olevani siinä tilanteessa, että kuvittelen olevani yhtä asioiden ja tilanteiden kanssa ja kuvittelen toteuttavani asioita eri asioiden ja tilanteiden kanssa. Aiemmin tuli vain kirjailtua asioita ja toiveita ylös ilman sen vahvempaa tunnetta. Aiemmin tuli myös kirjoitettua ja toivottua päiväkirjani sivujen kautta tutuille ja tuntemattomille terveyttä, vaurautta ja iloa. En ole hylännyt tätä juttua kuitenkaan, mutta eri tilanteisiin itseni kirjaaminen antaa elämälleni enemmän arvoa, kun vointi paranee, eikä ajatuksissa tule mietittyä hätäisiä asioita, saati sitten tehdä asioita, jotka eivät koidu itselle hyväksi.

Ja sitten kuvani aiheeseen. Olen ollut niin innokas musiikin kuuntelija, että kännykän akku on ollut säännöllisessä käytössä. Niinkin säännöllisessä ja aktiivisessa käytössä, että olen ajatellut säästää kännykkäni akkua ja kuunnella musiikkia mp3- soittimeni kautta. Asunnollani ollessa kuuntelen radiotakin nykyään mp3- soittimen kautta. Mutta tässäpä taitaa kaikki oleellinen olla voinnistani. Kiitos ajastasi.