Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 12. helmikuuta 2019

Uuden vuoden ajatuksia

Hyvät uudet vuodet kaikille blogini lukijoille. On taas aika päivittää kuulumiset voinnistani ja pidemmittä puheitta taas asiaan.

Vuoden alusta olen lisännyt lisää kirjailtavaa päiväkirjaani. Nykyään kirjailen eilisiä ja tämän päiväisiä tapahtumia, toivotukseni tutuille ja tuntemattomille ja listan unelmistani, jotka toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa. Eli joka toinen päivä kirjoitan unelmiani ylös ja joka toinen päivä toivotukseni muille ihmisille. Vinkin muille toivotuksien kirjoittamiseen sain Rhonda Byrnen kirjasta Taikavoima. 

Ja mitä kirjoittamisen kautta saamaan vointiini tulee, niin pääsääntöisesti vointini on ollut hyvä, tosin muutaman viime päivän aikana tulin vaihtaneeksi Spotify-listani Medwyn Goodallin  musiikkiin kun olo tuntui siltä että oli vieläkin kamala kiire tehdä ja toteuttaa asioita. Nykyinen musiikki sopii paremmin mielelle ja ajatukselle kun olo tuntuu siltä, että mielessä ei pyöri rajut ajatukset toisista ihmisistä joiden kanssa ei halua olla juurikaan tekemisissä. Kolmen päivän aikana joiden aikana olen kirjoittanut päiväkirjaani Medwyn Goodallin musiikin kanssa ovat rentouttaneet mieltäni.

Mitä muuta on tapahtunut uuden vuoden jälkeen? Käytän nykyään kahta unilääkettä kun aiempi nukkumiseni oli siinä että unta sai lähempänä kolmea ja lääkepiikkiaamuina piti herätä ennen seitsemää, joten tarvittin toinen valmiste melatoniinin seuraksi. Niiden lisäksi kirjoitan edelleen päiväkirjaa päivittäin nyt kun lenkkikaverillani on muuta ohjelmaa, eli tällä hetkellä liikkumiseni on jäänyt vanhempieni luona kaupalla käyntiin, mutta toiveissani on joogan aloittaminen. Tosin annan aivojen ja mielen tehdä töitä ja valmistaa minut joogan aloittamiseen. Tässä nämä kuulumiset tuli. Haluan toivottaa teille blogini lukijoille mitä parhainta ystävänpäivää.