Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

maanantai 5. marraskuuta 2018

Lisää yhteenvetoa vointini paranemisesta

Yksi kaverini neuvoi minua kirjoittamaan siitä miten tauti on muokannut minua ja vaikuttanut ajatuksiini. Siispä siinä aihetta tähän kirjoitukseen.

Ja pidemmittä puheitta aiheeseen. Osastolla ollessani alussa yritin kieltää tautini, mutta mitä enemmän olen tautini kanssa työskennellyt olen koko ajan ollut paremminkin sinut tautini kanssa, on kuin uusi elämä olisi alkanut ja on aika työstää uutta minää. Helpommin se on onnistunut päiväkirjaani kirjoittamalla, kuuntelemalla musiikkia ja viimeisten kahden kuukauden aikana lukemalla Rhonda Byrnen kirjoja.

Kuten olen jo aiemmin todennut, niin päiväkirjan kirjoitusasu on muuttunut sitä mukaa kun olen oppinut tuntemaan itseäni ja ajattelutapaani paremmin. Sama pätee myös musiikin suhteen. Ensin tuli aloitettua Technomindin mieltä ja ajatusta ärsyttävästä musiikista ja siitä siirryttyä kuuntelemaan new age- tyylistä musiikkia ja klassista. Viime kirjoituksen jälkeen on tullut siirryttyä kuuntelemaan new agea, poppia, rockia ja iskelmää sisältävää musiikkilistaa.

Olen huomannut Rhonda Byrnen kirjojen antavan vinkkejä unelmaelämään ja siihen miten keskittyä enemmän paranemiseen kuin sairauteen ja siihen olen koko ajan tähdännytkin, mutta nyt paremmilla työkaluilla. Myös olen huomannut magneettikoruilla olevan hyötyä paranemisessani, olen nimittäin ollut terveenä tänä syksynä. Tässäpä tätä vointini puimista tällä kertaa.