Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

tiistai 4. syyskuuta 2018

Vointini paranemisesta

Viime kirjoituksesta on taas aikaa ja useammat teistä lukijoista on varmasti odottanut uusia kuulumisia, joten tässä niitä tulee. Ja pidemmittä selityksittä taas asiaan.

Alkukesän työtoiminta ja työtoiminta ylipäänsä teki minulle sen, että töiden jälkeen olin väsynyt ja nukuin päiväunia. Sen lisäksi minulla oli vielä töiden loppumisen jälkeen kiire toteuttaa unelmiani ja toiveitani, että heinäkuusta alkanut loma auttoi minua nollaamaan kiireitäni. Kesän aikana tulin myös tutustuneeksi muutamaan mieheen, joiden kanssa tulee edelleen lähes päivittäin viesteiltyä.

Kesän aikana tuli myös musiikkityyli taas vaihdettua. Yli 20 omasta Spotify- listasta löytyikin sopivaa musiikkia. Tällä kertaa minulle kelpasi Namasteen musiikkia sisältävä soittolista jota edelleen kuuntelen.

Kesän kiireen nollaus on auttanut minua keskittymään niihin asioihin, joita tykkään tehdä, vaikkakin niitä ei vielä niin kauheasti olekaan. Tilannetta on auttanut myös magnetisoidun veden juonti, joka on auttanut minua vähentämään makean syömistäni, tosin viikonlopuille olen suonut itselleni päiväkahville Kismet- patukoiden nauttimisen.

Täytyy myöntää, että vielä kesän aikana olen pitänyt päivärutiineitani itsestäänselvyyksinä, mutta nyt syksyn alussa niistä on tullut tärkeä osa päivittäistä elämääni. Unirytmin kanssa on vielä ongelmaa, mutta uskon, että kyllä sekin siitä, kun ei stressaa asioita. Nyt syksyn alussa alotin taas sauvakävelylenkit tauon jälkeen, koska aiempi mässäys on tehnyt tehtävänsä ja kuntokin jossain määrin rapistunut. Tavoitteena on aloittaa myös joogaaminen ennen joulua, niin tulee hoidettua kuntoa niin vanhempieni luona kuin asunnollanikin. Mutta tässä taas näitä kuulumisia. Toisen kerran taas lisää.