Linkkejä Internet sivuille


Jaa tämä blogi eteenpäin
Share this blog ahead

lauantai 19. marraskuuta 2016

Lisää musiikin vaikuttavista voimista

Kuten jo viime kerralla mainitsin, kuuntelen klassista musiikkia samalla kun kirjoitan kiitollisuus- ja onnellisuuspäiväkirjaani. Nyt huomaan niiden vaikutuksen joka hetki selkeämmin. Kuten jo viime kerralla mainitsin aktiivisuuden jaksaa tehdä päivittäisiä askareita, nyt mainitsen yleisen asioiden havaitsemiskykyni parantuneen entisestään. Muistan myös joitakin asioita paremmin, kun aiemmin, koska keskittymiskykyni on paranemaan päin.

Aiemmin kerroin käsitelleeni tautinii syitä ja ongelmiani, joita en aiemmin ole kaikkia pystynyt aiemmin käsittelemään, tai jotain on jäänyt vielä hampaankolooni. Tällä hetkellä tunnen kirjoittaessani olevani kasvotusten itse tautini kanssa. Keksin tässä tilanteessa käyttää tilanteesta nimitystä "Klonkku haltijaköydessä". Hetki sitten olin vähän pihalla tilanteestani, mikä nykyisen tilanteeni nimi on, koska tunsin ajaneeni tautini selän seinää vasten.

Muutenkin voin tilanteeseen nähden hyvin. Luen aktiivisemmin minulle postin mukana tulleita tilattuja lehtiä ja aikasemmin hankkimaani kirjaa. Tämän hetken suosikkikirjani ovat Rhonda Byrnen kirjat, joita olen aktiivisesti lukenut, mutta vielä vointiini ja itse aiheeseen. Luetun ymmärtämiseni on parantunut, mutta myös liikennekäyttäytymiseni autolla on aiempaa aktiivisempaa ja tilanteiden mukaista.